Outfit: Rock & Rose

Statement t-shirts zijn weer helemaal terug, en ik moet zeggen dat ik er wel fan van ben. Ik draag bijna nooit kleding met tekst op maar voor dit leuke shirtje maak ik graag een uitzondering. Deze lente en zomer zijn de stoerdere t-shirts heel hip en dus draag ik er vandaag eentje! 

Outfit: Rock & Rose

Outfit: Rock & Rose

Outfit: Rock & Rose

Outfit: Rock & Rose

Outfit: Rock & Rose

Outfit: Rock & Rose

Outfit: Rock & Rose

Ik voel mij echt een stoere rock-chick (of toch een beetje) met mijn band shirt en mijn biker jacket. Oké, ik geef toe: mijn band shirt is niet écht van een band – kan jij herkennen aan welke band hij doet denken? – en mijn biker jasje is een nepleren variant. Toch voel ik mij stoer.

Mijn nieuwe item vandaag is mijn t-shirt van Loavies. Bovenaan staat de tekst Rock & Rose te lezen in gouden geborduurde letters. Die geborduurde letters maken het t-shirt echt mooi, vind ik, want zo’n stoer t-shirt is vaak nét iets te ruig voor mij. Maar omdat deze zo mooi is afgewerkt heeft hij ook iets zachter. Bovendien is de stof zelf ook echt heerlijk zacht.

Om mijn outfit nog stoerder te maken draag ik mijn bikerjasje. Het is een nepleren jasje en ik koos voor een assymetrisch model van Mango. Dit is echt zo’n jasje dat je overal kan bij dragen, en dat heel mooi flatterend is dankzij het getailleerde effect.

Verder hield ik het simpel. Ik draag een lichte jeans van G-Star RAW met een middelhoge taille. Normaal ben ik heel erg into hoge tailles, maar eigenlijk sta ik zelf beter met een middelhoge taille. Ik besloot dus om zelf een paar broeken met een middelhoge taille aan te schaffen, waaronder deze lichte jeans. En ik ben er heel blij mee!

Tot slot draag ik mijn nieuwe witte Puma sneakers. Ik kreeg ze van Vanharen en ze zijn nog steeds favoriet! Ik zeg het zo vaak: met witte sneakers zit je altijd goed!

T-shirt: Loavies // Jasje: Mango // Jeans: G-Star RAW // Sneakers: Puma


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

17 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.