CBD olie van Medihemp: waarom?

CBD olie: de olie die wordt gemaakt van hennepplanten en goed is voor tal van dingen. CBD olie werkt op het endocannabinoïde systeem van ons lichaam. Een systeem dat het makkelijkste te vergelijken is met een signaalgever. Zelf repareert het niets, maar geeft het seintjes aan de hersenen dat ze hulp moeten sturen. Met CBD olie ondersteun je dit systeem. Ik was nieuwsgierig geworden en wilde het graag proberen, maar welk merk moet je kiezen? Er zijn ontzettend veel CBD-merken en niet elk merk is even geschikt. Tot ik uitkwam bij het CBD-merk Medihemp. Daarom heb ik het vandaag over Medihemp, een biologisch CBD-merk dat is opgericht door twee vriendinnen in Oostenrijk.

Puur natuur en biologisch

Tijdens mijn zoektocht kwam ik erachter hoe weinig CBD oliën écht biologisch zijn. Medihemp heeft alles in eigen beheer van het hennepveld tot aan de productie van de supplementen. Ze produceren een puur, eerlijk én biologisch product dat heel dicht bij de kracht van Moeder Natuur ligt. Dit is één van de redenen waarom ik fan ben van dit merk.

Transparantie

Medihemp is ook heel eerlijk. Elke productbatch van de CBD olie van Medihemp laten ze controleren door een extern laboratorium. Dit laboratorium controleert de olie op de cannabinoïden en andere stoffen die erin zitten. Deze analyses plaatsen ze op hun website waar je ze makkelijk kunt terugvinden.

CBD olie van Medihemp: waarom?

Keuze uit Raw en Puur

Binnen het assortiment van Medihemp vind je CBD-producten voor een breed publiek. Zowel iemand die net start met CBD (zoals ik) tot de meer ervaren. Zo hebben zij onderscheid gemaakt tussen Puur en Raw CBD olie. Het verschil? De Puur is echt pure CBD olie. Tijdens het productieproces heeft Medihemp alleen de cannabinoïde CBD uit de hennepplant geëxtraheerd. Bij de Raw is alles behouden gebleven van de hennepplant, alle cannabinoïden, terpenen en flavonoïden. Hierdoor bevat het naast CBD, ook bijvoorbeeld CBDA, CBV en CBG.

Naast CBD olie heeft Medihemp ook CBG olie, CBD-capsules en een voedingslijn met hennepthee en hennepzaadolie.

Ook CBD olie van Medihemp uitproberen?

Ik ben enthousiast over Medihemp! Het is een mooi, eerlijk en puur merk. Elke analyse van een productbatch publiceren ze op hun website. Hierdoor kan je ook echt zien dat er geen onnodige toevoegingen en welke cannabinoïden in de olie zitten.

Verder heeft Medihemp een zeer compleet assortiment. Ze hebben CBD oliën in allerlei sterktes. Van 2,5% tot aan 18%. Hierdoor is het geschikt voor iedereen. Van iemand die net start met CBD tot iemand die op zoek is naar een hoger percentage.

Wil jij ook deze CBD olie kopen? Op de website van CBD-expert kun je gemakkelijk Medihemp producten bestellen.

Heb jij ervaring met CBD olie?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.