Outfit: Protest Dress

Het is nog niet heel warm, en we mogen nog niet met z’n allen op een terrasje gaan zitten, maar de zon is er al wel en dat is voor mij op dit moment genoeg. Eindelijk kan ik weer jurkjes dragen, en het werd tijd, want ik heb een nieuw jurkje van Protest. Wist jij dat ze behalve skikleding ook gewone kleding en badmode hebben? Vandaag toon ik mijn favoriete jurkje uit hun nieuwe collectie. 

Outfit: Protest Dress

Outfit: Protest Dress

Outfit: Protest Dress

Outfit: Protest Dress

Outfit: Protest Dress

Outfit: Protest Dress

Als het warm is vind ik het heerlijk om lichte, lose stofjes te dragen. Deze jurk zal je mij heel vaak zien dragen deze lente en zomer, want het is niet alleen lekker comfy maar ook heel mooi. Ik hou van streepjes en deze kleurrijke jurk is dan ook mijn persoonlijke favoriet uit de Protest collectie. De jurk heeft een lint dat je rond je taille kan knopen (maar zonder het lint ziet hij er ook al goed uit) en hij heeft zakken! Dat laatste is altijd zo’n meerwaarde bij jurkjes, vinden jullie dat ook?

Wist je trouwens dat je bij Protest ook de perfecte bikini kan kopen? Ik bestelde zelf een witte triangel bikini, maar ze hebben ook halterbikini’s, tankini’s en voor de mannen is er ook een uitgebreid aanbod aan zwembroeken. Ik kan niet wachten om hem te kunnen dragen!

Dit is echt een perfecte outfit voor warme dagen: een losse, lichte jurk, een paar witte sneakers en mijn favoriete zonnebril. Ik koos voor mijn basic sneakers van Puma. Dit paar is heel neutraal waardoor ik hem bij zo goed als elke outfit kan dragen. Een extra reden waarom ik deze sneakers uitkoos, is omdat ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Zodra ze vuil zijn, kan ik ze in 1-2-3 weer stralend wit krijgen!

Mijn zonnebril is een klassieker: ik draag mijn Round Metal zonnebril van Ray Ban. Ik vind deze nog steeds het allermooist. Hij past zo goed bij mijn gezicht en bij elke outfit (echt waar, hij ziet er altijd goed uit).

Jurk: Protest // Sneakers: Puma //  Zonnebril: Ray Ban

Heb jij de nieuwe collectie van Protest al gezien?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

13 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.