6 x Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

Mijn lipstickcollectie is weer uitgebreid met maar liefst zes Bourjois Rouge Velvet The Lipstick lipsticks. De lipsticks van Bourjois hebben mij de laatste tijd vaak weten te bekoren. Ze zijn stevig gepigmenteerd, en zelfs de matte lipsticks voelen ontzettend romig aan. Vandaag toon ik je zes van hun nieuwste tinten!

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

Dit zijn ze, de Bourjois Rouge Velvet The Lipstick lipsticks die helemaal nieuw zijn in het assortiment. Het zijn stijlvolle, tijdloze kleuren. De hulsjes hebben volledig dezelfde kleur als de lipstick die erin zit, en dat vind ik altijd heel handig. Je weet meteen welke kleur je in je handen hebt én het ziet er mooi en kleurrijk uit.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick, € 15,99

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

Van links naar rechts zie je:

32 – Choup’ink, een koele nude tint
33 – Rose Water, een iets donkerdere tint met een koele ondertoon
35 – Perfect Date, een diepere paarse tint
36 – Sweet Delight, een lipstick die aan de bruine, warme kant ligt
37 – Fram-baiser, een diep, knalrood
38 – Eclair de Choc, een donkerdere bruine tint

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

Op de swatches op mijn arm zie je meteen dat met één veegje al heel veel pigment wordt afgegeven. De tinten zijn stuk voor stuk ontzettend romig en hebben een matte finish.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick 32 choup'ink

32 – Choup’ink

Ik begin met de lichtste tint uit de zes en om eerlijk te zijn ook degene waar ik het minst enthousiast over ben. Ik zou zelf nooit kiezen voor een lichte, koele tint, omdat die mij helemaal niet staan, maar ook de kwaliteit op mijn lippen is nét niet wat ik verwacht van de romige lipsticks van Bourjois. Hij dekt niet helemaal hoe ik het wil en doet mijn lippen er ook wat droger uitzien.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick 33 rose water

33 – Rose Water

Rose Water is al wat meer mijn ding. Op mijn lippen zie je duidelijk de koele ondertoon terug en hoewel ik normaal gezien geen koele lipsticks zou uitkiezen vind ik deze heel goed werken op mijn lippen. Het pigment is intens, de kleur dekt perfect en hij geeft mijn lippen een flinke dosis kleur en een matte finish.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

35 – Perfect Date

Deze vind ik heel mooi. Perfect Date is helemaal top van kwaliteit, en de kleur is écht mijn ding. Het is een rood-achtige tint die toch niet te hard is maar veel definitie geeft aan mijn gezicht en mijn lippen er prachtig doet uitzien.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick 36 sweet delight

36 – Sweet Delight

Iets armer is de kleur Sweet Delight. Ik vind warme lipsticks altijd zo’n rijke uitstraling geven. Sweet Delight zit heel mooi op mijn lippen, en is dé perfecte kleur als je houdt van een warme ondertoon, en een lipstick die niet te licht is maar die toch neutraal is.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick 37 Fram-baiser

37 – Fram-baiser

Rode lipstick is echt mijn ding. Ik hou wel van een knallend kleurtje en deze Fram-baiser geeft die intense rode kleur waarvan ik zo hou. Hij heeft duidelijk een warme ondertoon en lijkt zelfs een gouden schijn aan mijn lippen te geven. Dat allemaal in een romige lipstick met een matte finish die erg lang blijft zitten.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick 38 - Eclair de choc

38 – Eclair de Choc

Donkere lipsticks draag ik zelf niet heel vaak, maar ik vind ze er vaak wel mooi uitzien. Eclair de Choc is iets moeilijker om mooi aan te brengen, maar dat heb je wel vaker met donkere lipsticks, merk ik. De dekking is heel mooi, indrukwekkend, zelfs, voor deze donkere tint, maar ik zou wel een concealer aanraden om de randjes wat netter te maken. Een donkere lipstick als deze is uiteraard wat minder draagbaar, maar kan wel een prachtig effect geven!

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

Conclusie

Een matte lipstick die mijn lippen niet uitdroogt maar ze net een boterachtig gevoel geeft? Yes, please! De Bourjois Rouge Velvet The Lipstick lipsticks zijn intens gepigmenteerd, dekken mooi en blijven urenlang zitten zonder problemen. Mijn favoriet is Perfect Date, en als ik er eentje moet aanduiden die ik wat minder vind is het de lichtste van de zes: Choup’ink. De lipsticks van Bourjois zijn verkrijgbaar bij de drogist en online, en ze zijn heel betaalbaar!

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick, € 15,99

Heb jij de lipsticks van Bourjois al eens uitgeprobeerd?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.