Outfit: Pastel Green

Als er één ding is waardoor ik de voorbije dagen blij ben geworden is het wel de zon. Het zijn vreemde tijden, maar het zonnige weer maakt alles iets meer draaglijk. Door het zonnige weer draag ik weer zonnige outfits. Vandaag is dat een supermooie pastelgroene blouse. 

Outfit: Pastel Green

Outfit: Pastel Green

Outfit: Pastel Green

Outfit: Pastel Green

Outfit: Pastel Green

Outfit: Pastel Green

Ik word hélemaal blij van deze outfit. Een vleugje kleur kan zoveel toevoegen. Pastels zijn altijd al mijn ding geweest omdat ze zo zacht zijn. Muntgroen is een kleur die ik niet veel draag, maar toen ik deze blouse zag was ik meteen verliefd. Mijn blouse is van Loavies. Hij is een beetje oversized en de mouwen zijn puffy. Ik hou ook van de stof, die is lekker zacht en en beetje glanzend. Dit is echt zo’n statement blouse!

Ik besloot om mijn blouse te combineren met een simpele skinny jeans. Deze is dezelfde die ik in een van mijn vorige outfitposts droeg. Hij is van G-Star en hij was echt een hele goede aankoop want ik draag hem ontzettend graag. Mijn vriend vindt een skinny jeans supermooi, maar de laatste tijd droeg ik ze niet meer zo vaak. Ik besloot om hem blij te maken en er weer eentje te bestellen en nu is hij dus heel tevreden, haha!

Ik draag uiteraard weer mijn favoriete basic witte sneakers van Puma. Die passen bij alles!

Blouse: Loavies // Jeans: G-Star RAW // Sneakers: Puma

Final Tiles Gallery id=85 does not exist

Draag jij ook graag pasteltinten?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.