Outfit: Cream Dress

Zodra het een klein beetje zonnig wordt, wil ik zo snel mogelijk naar buiten. Jammer genoeg is dat in deze periode niet zo vanzelfsprekend. Toch probeer ik samen met mijn vriend elke dag even buiten te komen, en al blijven we dicht bij huis komen we toch mooie plekjes tegen. Vorige week droeg ik dit crèmekleurige jurkje dat perfect bij de omgeving paste.

Outfit: Cream Dress

Outfit: Cream Dress

Outfit: Cream Dress

Outfit: Cream Dress

Outfit: Cream Dress

Outfit: Cream Dress

Een van de dingen waar ik echt naar uitkijk is om in de zomer dit soort mooie jurkjes te dragen. Vorige week had ik het geluk dat het héél even warm en zonnig was buiten zodat ik mijn nieuwe crèmekleurige jurk kon dragen. Ik heb lang dit soort meisjesachtige jurkjes niet gedragen maar nu kan ik er niet genoeg van krijgen.

Mijn jurk is van ComeGetFashion en het is echt een supermooie variant met stippen, ruffles en een V-hals. Het is de perfecte zomerjurk omdat hij zo licht en schattig is. Dit is echt zo’n meisjesachtige poppenjurk, en die zijn heel populair de laatste tijd. De elastiek op de taille zorgt voor een flatterend model.

De rest van mijn outfit ken je waarschijnlijk al: ik draag mijn witte sneakers van Puma en mijn mooiste zonnebril van Ray Ban. Ik moet ze je niet meer voorstellen want ik draag ze supervaak!

Jurk: ComeGetFashion // Sneakers: Puma // Zonnebril: Ray Ban


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.