Outfit: Dncehall

Ik wil jullie graag voorstellen aan de samenwerking tussen Steve Madden, mijn teergeliefde schoenenmerk, en Winnie Harlow, het prachtige model met vitiligo. Het is een collectie met zes paar schoenen waarvan ik zeker kan zeggen dat ze opvallend zijn! Ik koos er een paar uit en wil het je vandaag met veel plezier tonen.


Winnie Harlow x Steve Madden 2020

Ik vind Winnie Harlow prachtig, en ik vind de schoenen die ze samen met Steve Madden lanceerde ook prachtig. Mijn favoriet was de Dncehall met de kleurrijke koordjes.

Outfit: Dncehall

Outfit: Dncehall

Outfit: Dncehall

Outfit: Dncehall

Aangezien we niet echt veel naar buiten kunnen, moet ik me binnen behelpen, in mijn appartement. Ondertussen beginnen alle leuke hoekjes op te raken, maar gelukkig werd nét voor de coronacrisis mijn muur hersteld zodat ik daar nog eens voor kon staan.

Ik koos dus voor de Dncehall sandalen van de Winnie Harlow x Steve Madden collectie en ik vind ze fantastisch. Het is echt zo’n paar statement sandalen, en ik hou van de look van sandalen die je rond je benen wikkelt. Bij deze sandalen zijn de koordjes neonkleurig en daar word ik helemaal blij van.

Mijn jurk is van Femme Luxe Finery. Het is een oversized witte blousejurk die ik met de riem strakker heb gemaakt rond mijn taille. Ik draag graag blousejurken, en deze jurk heeft een beetje een utility gehalte door de grote zakken en de zwarte clip. De stof is niet doorzichtig en voelt lekker zacht aan. Een aanrader!

Sandalen: Steve Madden // Jurk: Femme Luxe Finery

Welke schoenen uit de collectie vind jij het mooist?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.