Paula’s Choice Calm Dagcrème, Skin Balancing Toner & Hyaluronic Acid Booster

Mijn huid verdient alleen het beste. Ik moet haar goed verzorgen, en een van mijn favoriete huidverzorgingsmerken is natuurlijk Paula’s Choice. Hét merk dat een paar jaar geleden mijn huid eindelijk écht heeft gered. Ik mocht weer een aantal nieuwe producten uitproberen, en deed dat uiteraard met plezier. Vandaag heb ik het over de Calm Dagcrème, Skin Balancing Toner en de Hyaluronic Acid Booster.

Paula's Choice Calm Dagcrème, Skin Balancing Toner & Hyaluronic Acid Booster

Mijn huidverzorgingsroutine bestaat ondertussen bijna helemaal uit producten van Paula’s Choice en mijn huid is daar erg blij mee. Hoewel ik het écht vaak over Paula’s Choice heb zijn er nog een aantal producten die ik nog niet had uitgeprobeerd. Ik bespreek vandaag drie nieuwe producten:

Paula’s Choice Pore-Reducing Toner, € 24,00
Paula’s Choice Hyaluronic Acid, € 39,00
Paula’s Choice Calm Mineral Moisturizer, € 34,00

Paula's Choice Calm Dagcrème, Skin Balancing Toner & Hyaluronic Acid Booster

Pore-Reducing Toner

Na het reinigen gebruikte ik deze Pore-Reducing Toner om mijn huid weer in balans te brengen, te hydrateren en te kalmeren. Hét steringrediënt in deze toner is niacinamide, een sterk huidherstellend ingrediënt dat de zichtbaarbaarheid van grove poriën en fijne lijntjes aanzienlijk kan verminderen, en een doffe, oneffen huid verheldert. De toner breng je aan na je reiniging, met een wattenschijfje en je spoelt hem niet af.

Wat een fijne toner is dit! Ik vind zelf dat een toner vaak het minst interessante onderdeel van mijn verzorgingsroutine is, omdat het meestal het minste effect heeft. Toch vind ik het fijn om mijn reiniging af te sluiten met een toner, en al helemaal als dat een fijne toner is, zoals deze.

Paula's Choice Calm Dagcrème, Skin Balancing Toner & Hyaluronic Acid Booster

Hyaluronic Acid Booster

Last van een droge huid of droge plekjes? Dan komt de Hyaluronic Acid Booster je redden! Deze booster bevat het ingrediënt hyaluronzuur dat een echte vochtboost geeft. Je kan hem apart gebruiken, of mengen met je serum of dagcrème. De booster hydrateert de huid, vermindert fijne lijntjes en rimpels en is ook geschikt voor rond de ogen. Verder bevat het serum ook ceramiden, die vochtinbrengend en herstellend werken.

Het is een heerlijk licht serum dat snel intrekt, en dat een trekkerig gevoel meteen doet verdwijnen. Een échte boost voor droge plekjes!

Paula's Choice Calm Dagcrème, Skin Balancing Toner & Hyaluronic Acid Booster

Calm Mineral Moisturizer

Deze dagcrème met SPF 30 is heel geschikt voor een roscea-gevoelige huid. Het is eigenlijk een hele basic crème die heel mild is voor de huid en haar perfect beschermt tegen schadelijke zonnestralen. Hij doet de huid comfortabel aanvoelen en er beter uitzien.

Een dagcrème met een SPF zit altijd in mijn routine. Deze Calm Mineral Moisturizer heeft alles wat ik nodig heb: hij maakt mijn huid zacht en beschermt haar doorheen de dag.

Conclusie

Zal Paula’s Choice mij ooit teleurstellen? Ik begin er meer en meer aan te twijfelen. Er is nog geen enkel product geweest waar mijn huid niet goed op heeft gereageerd. De Pore-Reducing Toner is voor mij de absolute winnaar. Hij is zo fijn in gebruik en hij maakt de textuur van mijn huid écht fijner.

Paula’s Choice Pore-Reducing Toner, € 24,00
Paula’s Choice Hyaluronic Acid, € 39,00
Paula’s Choice Calm Mineral Moisturizer, € 34,00

Heb jij al producten van Paula’s Choice geprobeerd?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.