Unboxing LookFantastic Beauty Box Maart

Met een beetje vertraging, want het is al april, wil ik je vandaag toch nog even de inhoud van de LookFantastic Beauty Box van maart laten zien! De titel van de box is Unconstricted en hij bevat producten ter waarde van meer dan €88 die ervoor zullen zorgen dat je de beste versie van jezelf kan zijn. 

LookFantastic Beauty Box Maart

Hij ziet er prachtig uit, de LookFantastic Beauty Box van maart. Hij staat in het teken van de internationale vrouwendag die op 8 maart plaatsvond en op de doos staan vijf vrouwengezichten. Ik vind het een prachtige illustratie! Ter ere van die internationale vrouwendag zit er een extra traktatie in de box!

LookFantastic Beauty Box Maart, €

LookFantastic Beauty Box Maart

Madara Time Miracle Wrinkle Resist Eye Cream

Als je gisteren mijn video hebt gezien, weet je hoe ik denk over oogcrème. Bekijk mijn video waarin ik 10 mythes over beauty ontkracht hier. Een aparte oogcrème is voor mij echt niet nodig, maar ik heb er ook geen probleem mee. Zelf zou ik geen oogcrème kopen maar als ik er eentje krijg dan probeer ik die zeker uit. Deze Madara Time Miracle Wrinkle Resist Eye Cream werkt intensief tegen huidveroudering en vermindert fijne lijntjes.

MÁDARA Time Miracle Wrinkle Smoothing Eye Cream 15ml, € 40,95

LookFantastic Beauty Box Maart

Rituals The Ritual of Ayurveda Nurturing Shower Oil

Een olie in de douche, da’s altijd heerlijk. Uiteraard ken je Rituals al, en deze Ritual of Ayurveda ruikt natuurlijk weer héérlijk. De olie voelt lekker zacht aan, een fijne ervaring tijdens het douchen!

Rituals The Ritual of Ayurveda Nurturing Shower Oil, € 6

LookFantastic Beauty Box Maart

Bellapierre Kiss Proof Lip Crème

Ook je lippen krijgen een mooi kleurtje, met de Kiss Proof Lip Crème van Bellapierre. Ik kreeg hem in de kleur nude en het is een prachtig tintje. Hij droogt volledig mat op en dekt heel goed.

BellaPierre Kiss Proof Lip Crème, € 23,45

LookFantastic Beauty Box Maart

Grow Gorgeous Repair Strengthening Hair and Scalp Mask

Dit masker van Grow Gorgeous kan je gebruiken op je haarpunten én op je hoofdhuid. Het herstelt je haar en verzorgt je hoofdhuid op een heerlijke manier.

Grow Gorgeous Repair Strengthening Hair and Scalp Mask, € 30,00 voor de fullsize variant

Elizabeth Arden Superstart Skin Renewal Booster

Heb je last van een beschadigde huid? Dan geeft deze crème van Elizabeth Arden je een boost! Hij is perfect als eerste stap in je huidverzorgingsroutine en zorgt er niet enkel voor dat je huid hersteld wordt, maar ook dat je andere producten beter gaan werken.

Elizabeth Arden Superstart Skin Renewal Booster, € 52,45 voor de fullsize variant

Rodial Bee Venom Cleansing Balm

Je huid reinigen is belangrijk, dus breng je reiniging naar het volgende niveau met de Rodial Bee Venom Cleansing Balm. Het is een reinigende balsem die aanvoelt als een melk en je huid gaat verhelderen.

Rodial Bee Venom Cleansing Balm, € 75,45 voor de fullsize variant

LookFantastic Beauty Box Maart

Hairburst Chewable Hair Vitamins

Of ze echt werken, laat ik in het midden, maar ik vind ze alleszins wel heel lekker. Haarvitaminen zijn echt een ding van nu, en ik vind het wel gewoon een leuk idee dat je een snoepje kan eten zodat je haar er mooier uitziet, haha!

Hairburst Chewable Hair Vitamins, € 23,45

LookFantastic Beauty Box Maart

Conclusie

Het was weer een toffe box! De LookFantastic Beauty Box van maart is gevuld met feel good producten. Ik vind vooral de doos echt heel erg mooi van vormgeving, en verder vind ik de producten allemaal wel heel interessant om te ontdekken. Ik had ze nog niet geprobeerd, en daarom vind ik dit soort boxen altijd zo leuk: je ontdekt altijd iets nieuws!

LookFantastic Beauty Box, vanaf € 15,50

Welk product lijkt jou het interessantst?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

  • Rachel Kromdijk schreef:

    Die haar vitamines zijn tegenwoordig ook wel echt een trend, die zie je echt overal voorbij komen. Ik merk alleen helaas niet dat het werkt.. maar verder wel een hele leuke inhoud Silke! Geniet maar weer van deze mooie items 🙂

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.