Outfit: Pastel Please

We kunnen er niet omheen: de coronacrisis brengt heel wat moeilijkheden mee. Een bedrijf dat een mooi gebaar doet is Torfs. Bij elke bestelling krijg je niet enkel 10% korting, maar er wordt ook steeds 5% aan de zorgsector geschonken. Prachtig, toch? En het allermooiste: de Dazzle sneakers die je nu met maar liefst 50% korting krijgt. Ik bestelde een paar en laat je ze graag zien!


Outfit: Pastel Please

Outfit: Pastel Please

Outfit: Pastel Please

Outfit: Pastel Please

Outfit: Pastel Please

Outfit: Pastel Please

Outfit: Pastel Please

Outfit: Pastel Please

Ik word misschien een beetje ongelukkig van voortdurend thuis te zijn, maar de momentjes dat ik even naar buiten kan maken mij wel echt heel blij. Het is namelijk héérlijk weer met veel zon en perfecte temperaturen. Een wandeling door de stad geeft mij dat onbezorgde gevoel dat de lente zo vaak met zich meebrengt.

Ik draag een outfit die geïnspireerd is door de frisheid van de lente. Pastelkleuren zijn perfect om te dragen als het mooi weer is, en lichtgrijs is een basiskleur die je daar heel goed mee kan combineren.

Mijn t-shirt is van Zara, maar ik kocht het vorig jaar tweedehands. Ik hou van tweedehands winkelen. Het is niet enkel leuk om te doen omdat je echt een beetje “op jacht” bent, maar het is ook vaak goedkoper én het is beter voor het milieu. Ik maakte onlangs trouwens een video waarin ik je meeneem op een tweedehands shoppingtrip!

Dit rokje is er eentje van de website 5 Pounds Everything, een webshop waar je – zoals de naam aangeeft – alles aan 5 pond (of zelfs minder) kan vinden. Ik deed er een tijdje geleden een bestelling, maar ik waarschuw je: de kwaliteit is eigenlijk niet helemaal wat het moet zijn. Exact wat je kan verwachten voor 5 pond. Dit rokje was het enige dat te redden viel: het model is echt heel slecht (het is gewoon recht en past dus helemaal niet mooi aan) maar de stof was wel nog oké. Met de nodige aanpassingen is het rokje nog draagbaar, dus ik besloot om het aan te trekken!

En dan uiteraard het allertofste aan mijn outfit: mijn sneakers. Ze zijn van Torfs en je kan ze nu dus voor €24,95 bestellen in plaats van €49,95 en ze zijn verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren. Ik koos deze pastelversie uit, maar stiekem wil ik ze dus allemaal!

Het armbandje dat ik draag is van Tiquarzo. Mijn vriend vindt dit soort armbandjes met ronde steentjes echt keimooi, en deze is superelegant. Een heel mooi accessoire, en ik raad je zeker aan om eens een kijkje te nemen in de webshop!

Ik vergeet bijna mijn zonnebril, omdat die op mijn hoofd staat! Hij is van Ray Ban, maar ik vind dat ik niet zo heel goed sta met dit aviator model dus ik zet hem meestal af voor de foto’s. Maar hij is ook ideaal om als diadeem te gebruiken, haha!

Ik sluit af met iets dat misschien geen kledingstuk is, maar dat wel mijn look afmaakt: mijn zelfbruiner. Haha, ik krijg er echt ontzettend veel vragen over, dus bij deze zet ik hieronder ook meteen een linkje naar mijn favoriete (en budgetproof) zelfbruiner van St. Moriz.

T-shirt: Zara (tweedehands) // Rok: 5 Pounds Everything // Sneakers: Torfs // Armbandje: Tiquarzo // Zonnebril: Ray Ban // Zelfbruiner: St. Moriz

Hou jij ook zo van pastelkleuren?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.