4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint

Weet je wat mij echt kan opbeuren? Een lekker geurtje! Toen ik de 4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint in mijn brievenbus aantrof, was ik dus meteen heel benieuwd. De Acqua Colonia geuren zijn altijd zo leuk om te ontdekken omdat ze zo uiteenlopend zijn. Ik heb er al heerlijke en minder heerlijke geroken. Wat is mijn mening over de 4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint


4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint

Ik vind de originele 4711 geur best lekker, en de Acqua Colonia geuren zijn elk op hun beurt gebaseerd op een noot uit de originele 4711. Op die manier zijn ze allemaal heel anders, maar kan je ze vaak wel aan elkaar linken op de een of andere manier. De geur die ik vandaag bespreek is er eentje met lychee en witte munt. Klinkt interessant, toch?

4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint, € 22,50

4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint

Er zijn geen top-, hart- of basisnoten bij dit parfum. Het is véél simpeler: de enige twee noten die in het parfum zitten staan op het flesje: lychee en witte munt. Je zou denken dat dat niet genoeg is om een goed parfum te maken, maar op de een of andere manier werkt het wél.

4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint

Het parfum is in de eerste plaats erg groen en fris, maar natuurlijk ook fruitig. Ik denk dat het frisse de munt is die je kan ruiken, en dat in combinatie met het fruitige van de lychee is heel lente-achtig. Dit is echt zo’n tropisch geurtje. Ik vind hem zelf wel nogal zoet, en daar moet je voor zijn. Ik hou wel van een lekker zoet geurtje nu en dan!

4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint

Conclusie

Wat ik zo leuk vind aan Acqua Colonia geurtjes is dat er zo veel om te ontdekken is. De geuren zijn vrij simpel en dat vind ik heel charmant. Je weet meteen hoe het geurtje zal ruiken door naar de verpakking te kijken en de titel te lezen. De 4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint is misschien niet mijn favoriete geur uit de lijn, maar ik vind hem wel lekker. Het is het ideale parfum als je iets zoekt dat lekker zoet en fris is.

4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint, € 22,50

Welke ingrediënten vind jij het lekkerst in parfum?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.