Outfit: These Neutrals

Ik vind mezelf écht belachelijk als ik me helemaal opmaak om gewoon een wandeling te maken met mijn vriend, maar dat is gewoon het moment waar ik het hardst naar uitkijk! De voorbije weken zijn mijn Nikola en ik bijna elke dag gaan wandelen en we ontdekten superveel leuke plekjes die heel dicht bij ons appartement liggen. 

Outfit: These Neutrals

Outfit: These Neutrals

Outfit: These Neutrals

Outfit: These Neutrals

Outfit: These Neutrals

Outfit: These Neutrals

Outfit: These Neutrals

Het was héérlijk weer en ik koos daarom voor een outfit die voornamelijk bestaat uit een paar nieuwe items uit mijn Boohoo bestelling. Zondag toonde ik in een video alles wat ik bestelde bij de budgetproof webshop, klik hier om de video te bekijken!

Zowel mijn topje als mijn broek én zelfs mijn riem zijn van Boohoo. Ik had gewoon écht een shop-drang en wilde niet te veel geld uitgeven dus besloot bij Boohoo te kijken. Hun items zijn altijd erg betaalbaar en vaak ook van hele fijne kwaliteit. Oké, soms valt de kwaliteit tegen, maar als je echt goed kijkt en je tijd neemt om items te selecteren dan kan je echt pareltjes vinden.

Zoals deze beige boyfriend jeans. Ik had het niet verwacht maar hij is echt perfect voor mij. Hij zit bovenaan strak rond mijn taille en heupen zodat hij flatterend is, en naar beneden toe wordt hij wat losser. Hij zit comfortabel én ziet er mooi uit.

Mijn topje is ook een schot in de roos. Het is een simpel topje met spaghettibandjes in een kleur die heel mooi bij mijn huidskleur past. Hij is neutraal gekleurd maar heeft een vrij warme ondertoon. Ik draag ook mijn nieuwe zwarte riem met twee gouden circeltjes. Een riem kan je outfit echt helemaal afmaken!

Mijn vest is eigenlijk een blazerjurk van ComeGetFashion. Voor mij is hij echt wel te kort om als jurk te dragen, maar als vest of jasje vind ik hem supertof! De neutrale beige kleur is echt iets voor mij en past uiteraard heel mooi bij de rest van mijn outfit.

De sneakers die ik draag heb je al gezien: het zijn de Dazzle sneakers van Torfs die je nog even met 50% korting kan krijgen. Heb je al gekozen welke kleur jouw favoriet is? Ik koos voor de pastelkleurige sneakers, want die maken mij helemaal klaar voor de lente!

Mijn handtas is er eentje van Gunas New York. Het is een fantastisch merk dat tassen van vegan leer maakt! Zeker een aanrader!

Top: Boohoo // Broek: Boohoo // Riem: Boohoo // Vest: ComeGetFashion // Sneakers: Torfs // Zonnebril: Ray Ban // Handtas: Gunas New York


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.