Welke bikini past het beste bij mijn figuur?

Ken je dat: je vindt een bikini die je prachtig vindt, maar als je hem aanhebt ziet hij er nét niet uit hoe je het had verwacht. Niet elke bikini past namelijk goed bij elk figuur. Vandaag zet ik graag alles op een rijtje: of je nu een peer- of appelfiguur hebt, een kleine cup of net een grote. Dit is de bikini die bij jouw figuur het allerbeste past!

Zandloperfiguur

Heb je een zandloperfiguur, dan heb je geluk: de meeste bikini’s zullen er mooi uitzien bij jouw figuur. Kies het liefst voor een bikini met haltertop om je figuur het beste te doen uitkomen.

Appelfiguur

Heb je een beetje een buikje? Dan kan je best kiezen voor een bikini met een leuk topje om de aandacht naar boven – en weg van je buikje – te trekken. Ga dus voor een toffe en opvallende print, of kies een bikinitop met ruffles. Wil je je buikje liever wat bedekken? Een bikinibroekje met hoge taille zal je de zelfzekerheid geven die je nodig hebt!

Kleine cup

Alle borsten zijn mooi, maar ik vond het vroeger altijd wel moeilijk om een bikini te vinden die mijn kleinere borsten mooi deed uitkomen. Ik vond het altijd een nadeel, maar eigenlijk biedt je kleine boezen ook een groot voordeel: je hoeft geen rekening te houden met de ondersteuning die je top biedt. Je kan zonder problemen een triangle bikini dragen zonder beugel, want kleine borsten blijven beter op hun plaats! Een goede bikini voor kleine cups is ook de push-up bikini. Die zal je borsten een lift geven en wat groter doen lijken.

Recht figuur

Een recht figuur mist vrouwelijke vormen, dus dat is wat je wilt toevoegen met je perfecte bikini! Ga voor een kleine print (want een kleine print geeft het gevoel dat er méér op past, en dat de oppervlakte dus groter is) en draag een broekje met ruffles voor meer volume rond je heupen.

Omgekeerde driehoek

Zijn jouw schouders breder dan je heupen? Zorg voor balans door een topje met gewone bandjes te dragen, die voegen bovenaan geen volume toe, en een broekje dat dat net wél doet. Ruffles of een short zullen je de heupen geven die je wilt!

Wat voor bikini draag jij het liefst?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.