Outfit: Another Pretty Spot + Winactie Michael Kors

Wat een leuke dag is het vandaag weer, want ik heb twee leuke dingen te delen: mijn outfit (en de mooie locatie) én een giveaway voor €150 tegoed om Michael Kors items te scoren. Behalve mijn Michael Kors tasje bestaat mijn outfit uit mijn favoriete items die ik al langer heb. Lees snel verder als je benieuwd bent naar mijn outfit én om mee te doen met de winactie.

Outfit: Another Pretty Spot

Outfit: Another Pretty Spot

Outfit: Another Pretty Spot

Outfit: Another Pretty Spot

Outfit: Another Pretty Spot

Outfit: Another Pretty Spot

Outfit: Another Pretty Spot

Outfit: Another Pretty Spot

Ik hou echt van deze casual outfit! Het is echt zo’n draagbare alledaagse look die er stijlvol maar toch sportief uitziet.

Mijn blazer is van Nikkie. Ik wilde hem al langer dragen, maar het kwam er niet meer van. Nu heb ik eindelijk weer een outfit waar ik hem bij kon dragen. Ik droeg hem al eerder met het bijpassende rokje, die outfit kan je hier zien. Het is echt de mooiste blazer die ik heb!

Mijn top is ook een favoriet. Hij is van Intimissimi en hij is heerlijk licht en zacht. Dit is het perfect topje om te dragen bij dit weer.

Ik draag mijn gescheurde skinny jeans van Bershka. Hij is heel stretchy en zit daardoor heel comfortabel. Dit is ook zo’n jeans met een wat lagere taille. Onlangs heb ik besloten dat ik een jeans met een lagere taille wou dragen, want dat staat beter bij mijn figuur. Deze is niet te hoog en niet te laag, ideaal.

De schoenen die mijn outfit helemaal af maken zijn mijn witte sneakers van Puma. Een paar witte sneakers maakt je outfit altijd wat frisser en sportiever. Heel mooi in combinatie met mijn outfit! Mijn zonnebril is nog steeds die van Ray Ban. Die is altijd goed!

Rond mijn nek draag ik een halsketting van Zinzi. Deze heb ik ook al superlang, maar ik vergat hem altijd te dragen. Gelukkig heb ik hem weer teruggevonden want hij is prachtig.

En dan mijn tasje, ten slotte, is van Michael Kors. Ik koos voor een kleine, bruine tas met gouden details. Dit is een tasje dat ik volgens mij bij élke outfit kan dragen.

Het leuke nieuws is dat ik in samenwerking met Winkelstraat.nl ook een shoptegoed van €150 mag weggeven voor Michael Kors. Om deel te nemen moet je een comment achterlaten onder dit bericht waarin je vertelt waarom je wilt winnen! 

De winnaar wordt gekozen op 23 april. Veel succes iedereen!

Blazer: Nikkie // Top: Intissimi // Jeans: Bershka // Sneakers: Puma // Zonnebril: Ray Ban // Halsketting: Zinzi // Tas: Michael Kors

Wat vind jij van mijn outfit?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

64 Comments

 • Laura van Bergen schreef:

  Mooie outfit weeral! Zo’ klassevol klein tasje ontbreekt nog in mijn kleerkast. Tijdloos en elegant! Dat shoptegoed zou goed van pas komen! 😉

 • Ilona Wielinga schreef:

  Aah wat een heerlijke outfit! De ketting is ook echt onwijs mooi.
  De reden dat ik mee doe aan de winactie, is dat al mijn kleine tasjes helaas kapot zijn omdat ze al aardig oud waren. Ik heb nu enkel nog rugzakken en canvas tasjes, dus een mooi nieuw tasje zou niet verkeerd zijn.

 • Rachel Kromdijk schreef:

  Het jasje heeft ook een prachtig model! Sowieso is dit weer een heerlijke kleuren combinatie. Ik moet nog wel steeds wennen aan een lage jeans.. ben highwaist enorm gewend! maar dit tasje is bruin dus ik doe sowieso mee, hij ziet er geweldig uit!! Moet ik de reden nog uitleggen? Zo’n tasje kan je overal mee naar toe nemen, ideaal dus!

 • Roxane Claes schreef:

  Top outfit Silke! Ik ben alvast fan! Ik zou graag meedoen aan de winactie omdat ik zelf ook een tasje van Michael Kors heb en ben hier heel tevreden mee. Ze zijn heel makkelijk in gebruik. Ben ook heel benieuwd naar de andere producten van Michael Kors. Een beetje online shoppen in deze quarentaine zou nooit kwaad kunnen?

 • Gettie schreef:

  Alweer om door een ringetje te halen. Ik word instantblij als ik je zie verschijnen op Facebook ! Dat handtasje is zooo mooi! Een item dat je voor jaren hebt. Graag probeer ik ook een gokje!

 • Adri schreef:

  Wauw, jouw tasje is zo leuk! Past bij iedere outfit. Ook al vind ik dat je voor elke gelegenheid een tasje moet hebben. Ik volg je al een tijdje en ben fan van jouw outfits, omdat ik de zelfde lichaamsbouw heb. Persoonlijk vind ik MK best prijzig, dus ik maak graag kennis met het merk door een kansje te wagen.

 • Emilie schreef:

  Ik wil graag meedoen met de actie voor een vriendin. Zij is een alleenstaande mama met een kleuter en koopt voor zichzelf enkel zo goedkoop mogelijke kledij en accessoires zodat ze haar zoontje meer kan geven. Het zou zo fijn zijn om haar een cadeau te kunnen geven dat ze jarenlang met plezier kan gebruiken!

 • Anita te Gussinklo schreef:

  Wat een toffe outfit, echt heel leuk.
  Ik doe graag mee aan de actie want ik heb wel zin in shoppen.

 • Caroline schreef:

  Hey Silke!
  Ik ben best blij dat ik deze giveaway tegenkwam! ☺️ Ik doe niet aan elke actie mee die ik tegenkom, maar deze kwam net op de goede moment voorbij: ik zoek sinds recent een nieuwe handtas – de mijne is 1 struikeltje verwijderd van een doorgescheurde strap – terwijl mijn bankrekening er momenteel bijna even zielig uitziet ?‍♀️ Ten slotte doe ik hieraan graag mee omdat je blog er heel leuk en doordacht uitziet –> dan is een extra commentje ter ondersteuning nooit verloren ?
  X Caroline

 • Lien schreef:

  Prachtige outfit! Ik vind het altijd “lastig” om als niet-werkende student een mooier en meestal dus ook duurder tasje te kopen. Zou dus wel echt ideaal zijn om ook eens een mooi stuk te hebben én het dan ook te durven gebruiken zonder angst dat de lang gespaarde centjes te niet zouden worden gedaan ?

 • Evelien schreef:

  Wat een toffe outfit en een leuke giveaway! Dank je wel hiervoor!
  Ik ben helemaal fan van de casual en toch deftige outfit: super!
  Michael Kors uiteraard een topmerk om je look helemaal AF te maken. Ze hebben altijd tijdloze en mooie designs in hun collectie.

  Fingers crossed dus! ???

 • Astrid schreef:

  Dat blazertje staat je zo goed! Ik zou graag winnen omdat ik door corona mijn studentenjob verloren ben en ik het me niet kan permitteren om mezelf eens te verwennen en te belonen voor mijn afstuderen binnenkort. Dit zou dan ook een leuke manier zijn om dat wel te kunnen doen.

 • Francesca schreef:

  Hoi Silke,
  Ik volg jou al een hele tijd, en vind jouw post altijd even leuk!
  En wat een prachtige outfit weer! Echt iets wat ik ook zou dragen ?
  En de give away? Laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet Michael Kors!

  Ik zou hem heel graag winnen, omdat het (net als voor iedereen nu) voor mij een extra zware periode is.
  Maar ik ben verpleegkundige en werk in een ziekenhuis. Jammer genoeg ben ik zelf getroffen door COVID-19 waardoor ik al 2 weken ziek thuis ben.
  Wetende dat wij verpleegkundigen ook gewone mensen zijn, voel ik me toch ontzettend schuldig dat ik mijn collega’s in deze periode in de steek moet laten omdat mijn lichaam het niet te laat om te gaan werken!
  Breekt echt mijn hart ? en hoop zo snel mogelijk opnieuw aan de frontlinie te staan!
  Met een mooie nieuwe tas om dan mee te nemen, zou het dubbel zo leuk zijn!

  Hopelijk blijven jij en jouw geliefden gezond!

  Groetjes,
  Francesca

 • Aah super Silke! You’ve got style ?
  Hele leuke combinatie idd, ik hou wel van zachte kleuren. En bruin en aardetinten zijn altijd mijn favo kleurtjes geweest! Ik ben dus enorm fan van het tasje!! Ik heb wel kleinere tasjes, maar deze zitten altijd direct stampvol, deze ziet er ideaal uit van formaat! Dan zou ik het niet half open moeten laten staan en onder de baan de helft verliezen ?En het ideale kleur om elke outfit af te maken!
  Wegens onze verbouwingen is ons spaarvarkentje ook niet altijd even gevuld om leuke items te shoppen ?
  En stiekem ben ik ook enorm fan van de Michael Kors zonnebrillen ?

  Ik zou dus heel goed weten wat ik op mijn verlanglijstje wil zetten ✔️

  Groetjes
  Thalita

 • Caro schreef:

  Gewoonweg alles aan deze outfit vind ik geweldig! Dit is volledig mijn stijl. Ik zou heeeel graag die bon winnen. Als ik kon, zou ik dat tasje kopen. Ik hou heel erg van bruine kleuren, want deze passen kei goed bij mijn haarkleur. De kleur gaat ook heel goed samen met andere kleuren. Dit tasje is echt superhandig om mee op stap te gaan. Daar past juist alles. Michael Kors is ook echt een topmerk, dat duurzame dingen verkoopt.

 • Mieke | Miek’s Mind schreef:

  Heerlijk lookje weer! Een MK tas staat denk ik al 10 jaar op mijn wishlist! Eerst moeten verhuizen, inrichting, auto… No moneyss voor een nieuwe bag. Almost mijn 30’e verjaardag zou top cadeau zijn!

 • Laura schreef:

  Wat een prachtige outfit! Volledig mijn stijl. Ik zou graag meedoen aan de winactie omdat ik echt van shoppen hou. Ik koop nooit dure stukken dus zou het super leuk zijn om het shoptegoed te winnen. Zo een Michael Kors tas is het enige wat nog ontbreekt in mijn kleerkast. ?

 • Kindermans jolien schreef:

  Superleuke outfit Silke. Michael Kors tasje is zo leuk en perfect met veel te combineren! Wat zou het geweldig zijn om dit tasje te winnen ??
  Lieve groetjes, Jolien

 • Nancy Franken schreef:

  Mooie outfit? Top blazer, staat je super?
  Ik doe mee aan deze giveaway voor mijn dochter. Zij wordt 23 op 24/4. En een feestje zit er natuurlijk niet in nu? Dus zo een MK’ke zou leuk zijn??

  Fingers crossed??

  #stayhealthy

 • Shana schreef:

  Hele mooi outfit! Maar die handtas maakt het toch compleet! ? Super leuke give away! Zou zo blij zijn met deze handtas ??

  ??

 • Feng schreef:

  Oeghh super leuk ! Mooie outfit vooral die blazer en de tas. De tassen van MK zijn zo mooi ?? alleen nu nog een beetje te duur. Veel succes iedereen. Je maakt er vast iemand heel blij mee

 • Ellen schreef:

  Top giveaway ❤️ ik doe graag mee gewoon om mezelf te verwennen. Baby nr. 3 is on the way en dus geef in mezelf graag cadeautjes ? Groetjes, Ellen

 • hippiemeisje schreef:

  Oh, ik wil wel mee doen en de enige reden is gewoon dat ik handtasverslaafd ben. Echt!

 • Nathalie schreef:

  Wat een leuke blog heb je?
  Ik hou van fashion en volg je ook al even.
  Je inspireert niet alleen mij maar ook anderen met je posts. Mijn eigen kleerkast bevat heel wat basic kledingstukken. Een leuke tas als deze van MK zou zo leuk zijn om een outfit af te maken.?

 • Sherry schreef:

  Wat een mooie outfit meid. Die tas is ook super leuk. Ik doe heel graag mee om een vriendin van mij te verassen die altijd voor iedereen klaar staat en zichzelf op de achtergrond plaatst.

 • Sherry schreef:

  Ze heeft ook weinig geld.

 • Tessa schreef:

  Ik zou heel graag meedoen met de wedstrijd om de simpele reden dat ik hou van giveaways maar nog nooit iets gewonnen heb ? en omdat Michael Kors gewoon echt een must have is!

 • Bo schreef:

  Ik zou dolgraag een MK tas winnen. Speciaal om te vieren dat ik mijn eerste job binnen heb ?

 • Emma Vdv schreef:

  Ik zou het graag winnen voor mijn mama.
  Gisteren was ze jarig, dus dat is al reden genoeg. Ze werkt ook in een rusthuis en daar is het momenteel extra zwaar, dus ze verdient een hart onder de riem!

 • Silke schreef:

  Mijn zus woont niet meer thuis en nu kunnen we niet meer afspreken. Ze is verpleegster en voor haar harde werk zou het super leuk zijn om iets samen te kunnen kopen. Die blazer is trouwens zoooo mooi ? Groetjes Silke ?

 • Mel schreef:

  Als mama (van een fantastisch meisje van bijna één jaar ?) met een drukke job.. ohja en een verhuis ( en het bouwen van een nieuw huis ) zou dit wel een enorm leuke boost zijn ?

 • Jelyssa schreef:

  Zo mooie outfits altijd! Ik droom al lang van een Michael Kors. ? Vingers kruisen ??

 • Joyce schreef:

  Weeral een hele mooie outfit ?
  Ik doe graag mee, maar niet voor mezelf! Ik doe graag mee om dit shoptegoed voor mijn zus te winnen die nog steeds dagelijks paraat staat in de zorg!

 • Silke sys schreef:

  OMG love the blazer en de MK-tas
  Ik zou graag meedoen want ik heb nog een bijpassend tasje nodig voor bij mijn outfit die ik kocht tijdens deze quarantaine.. en eerlijk wie wil er geen tas van Michael Kors?

  Stay Safe ?

 • Laura schreef:

  Omdat ik 21 april verjaar en het de perfecte verjaardagscadeau zou zijn ? wil dit al heeeel lang! Die kleine handtasjes zijn zooooo mooi! Ben er helemaal verliefd op. Na een drukke periode op mijn werk in de gehandicaptenzorg is het toch wel altijd eens leuk om soms eens aan jezelf te denken. Heb al wat spulletjes gekocht, maar vindt mickael kors wat te duur op zelf te kopen en moet de maand al zien rond te komen vaak.

 • Laura schreef:

  Ik zou dit graag winnen zodat ik het kan schenken aan mijn liefste mama die altijd klaarstaat voor mij. Zelfs in moeilijke periodes en heftige tijden op het werk geeft ze mij telkens opnieuw een steunende schouder.

 • Yentel schreef:

  Hoi Silke ten eerste wil ik zeggen dat je er echt weer leuk uitziet in deze casual outfit !! En dan natuurlijk dat tasje ja waauw eh !! Ik bedoel dit is gewoon zo een leuk en mooi tasje echt de perfecte grote en super mooie kleur als ik zou winnen is het zowiezo deze !! Deze is gewoon perfect !! En ik heb nog altijd geen michael kors in mijn collectie dus zou echt one of the beauties worden ?

 • Yentel schreef:

  En natuurlijk zou het even een up zijn in de down momenten van nu. Ik werk in het rusthuis waar we de laatste weken al wat mensen hebben moeten afgeven ? dus zou een opkrikkertje nu echt wel kunnen gebruiken ❤️

 • Laura Vandaele schreef:

  Ik studeer tot een stuk in de nacht, iedere dag. Mijn laatste examen pas 1 juli. In deze niet zo leuke periode zou dit toch een echte topper zijn en me een enorme boos geven. Ik wil al zo lang en zo graag een tasje van Michael Kors, maar mama vindt het te duur. Met deze bon ben ik er zeker van dat ik wel zal mogen (als ik nog een stukje bij erop leg uiteraard). ???

 • Charlotte schreef:

  Zo een mooie outfit Silke! In deze bizarre tijden echt wel leuk om een cadeautje te mogen ontvangen. Michael Bors heeft echt een luxe uitstraling. Ik zou ook graag met zo een mooi item van Michael Kors rondlopen. ??

 • Noor schreef:

  Leuke outfit! Ik vind de combo van die baggy jeans met je blazer echt tof!

  Hoewel de boyf vindt van niet heb ik niet zo veel handtassen. Ik probeer gewoon zo veel mogelijk tassen te kopen die wat bij alles passen. Met het oog op onze verhuis eind mei heb ik mijn volledige kleerkast eens geleegd, waaronder mijn handtassen, en nu is er zelfs nog meer plaats voor een nieuwe. Michael Kors heeft zeker ook tassen die bij mijn kledingstijl zal passen. 😀

  Xo Noor

 • Charlotte schreef:

  Ik ben fan van je outfit! Tijdloos en simpel maar ook heel stylish. Michael Kors handtassen maken elke outfit af, dus ik zou er ook supergraag eentje winnen! Bedankt voor de leuke giveaway 🙂

 • Ruth schreef:

  Je ziet er goed uit! Ook de ketting is prachtig ?. En love the Michael Kors! Is zo stijlvol en fancy! Zou echt perfect zijn om mijn kleerkast aan te vullen ! ??

 • Heidi moens schreef:

  LOVE IT! ? Het tasje maakt je outfit helemaal af! Een must have die mijn kleerkast helemaal top zou maken! ?

 • Sharris schreef:

  De outfit staat je super ! Ik zou dit heel graag winnen omdat ik nooit de kans heb gehad om een Michael Kors te kopen.

 • Kristina schreef:

  Hey Silke,

  Wat zie je er weer prachtig uit!
  4 maanden geleden ben ik bevallen van een prachtig dochtertje en zoontje. 24/7 zorgen voor een tweeling heeft als resultaat dat er nog maar weinig tijd overblijft voor wat zelfzorg. De oude ik is altijd grote fan geweest van Michael Kors, help jij mee om mezelf wat terug te vinden?

  Heel veel liefs,
  Kristina (en Olivia & Lewis)

 • Jani schreef:

  Wat een top outfit! ?
  Het is nu een ideaal moment om iets te winnen. Kan toch niet naar de winkel gaan shoppen… (niemand) je bent een groot voorbeeld hoe je te kleden en ik hou van hoe je je kleed. Dit tasje zou leuk zijn als ‘late’ verjaardagskado’tje ?
  Vrijdag 17/04 ben ik 22 geworden.

  Mvg

 • Haidi schreef:

  Hoi meid!
  Volg je al ff op insta toffe dingen die je poost op je pagina en story’s! Ik zou graag deze bon winnen omdat ik dan een tas kan halen die perfect bij mijn outfits zou passen, die ik al zo lang wou!

 • Gaby schreef:

  Wat een leuke actie ik doe graag mee en dan zou ik gaan voor de tas heb nog nooit een merk tas gehad succes allemaal

 • Sophie schreef:

  Ik doe mee omdat Michael Kors echt mijn favo merk is qua handtassen. Je spaart lang voor een exemplaar, maar ze gaan lang mee! Ik gebruik hem dan ook bijna dagelijks.
  Leuke outfit, ik ben zot van zo broeken!

 • Laura schreef:

  Ik zou heeeeel graag deze bon winnen, omdat mij opmaken tijdens de quarantaine mij altijd gelukkig maakt, het is zo belangrijk om daar blijven tijd aan te spenderen!! Fancy naar de supermarkt gaan is veel leuker toch?! We moeten niet onderdoen voor miss Rona!! ????

 • Manou schreef:

  Ik zou graag winnen omdat zo’n tasje van Michael Kors elke outfit een upgrade kan geven. Het is tijdloos en past bij zowat alles. Als student kan het lang duren om hiervoor te sparen, dus een bon zou zeker een goede hulp zijn!

 • Marlies Van Thielen schreef:

  Ik ben een heel grote fan van Michael Kors en zo’n handtas maakt je outfit toch wel compleet!
  Ik heb al verschillende modellen en verschillende kleuren in mijn kast staan maar een bruin exemplaar ontbreekt nog.
  Die bon zou dus wel handig zijn in deze Corona-tijden ?

 • Nina Janssens schreef:

  Hele mooie outfit op een prachtige locatie. Zo stralen dat je doet! ?
  Ik wil al jaren (van mijn 16 jaar gok ik) een bruine handtas van Michael Kors! Nu heb ik 8 jaar later nog steeds geen kunnen bemachtigen… Dit blijft zeker een droom & daarom zou ik super dankbaar en gelukkig zijn als ik de giveaway win.
  Ik volg je al even op Instagram! Liefs, Nina ?

 • Flore Dhondt schreef:

  Super leuke outfit.
  Een handtas maakt de outfit altijd compleet. Micheal Kors heeft zowel een mooie handtascollectie als schoenen en kleedjes. Ik zou deze bon heel graag winnen.
  Helaas al veel meegedaan aan winacties zonder succes 🙂
  Doe zo verder met je blog en instagrampagina.
  Je kan heel leuke outfits samenstellen!

 • Elisa schreef:

  Wooow dit tasje op jouw foto’s is echt prachtig! Ik ben zo een grote fan van Michael kors! Ik heb er al 2 tassen van maar de ene is al redelijk versleten jammer genoeg! Ik zou het super vinden om wat extra shopping budget te krijgen van dit leuke merk! Mijn beste vriendin trouwt deze zomer en ik zoek nog een leuk tasje om mijn outfit af te werken! Alleen nog hopen dat de trouw kan doorgaan???❤️

 • Eline Majesky schreef:

  Zo zou ik dan voor het eerst ook eens iets van Michael Kors kunnen kopen.

 • Jantien schreef:

  Zo een tasje ontbreekt nog aan mijn collectie. Ik heb zelf nog geen tassen van Michael kors maar heb al dikwijls gehoord dat ze van uitstekende kwaliteit zijn. Dat wordt tijd om het zelf eens te ontdekken. Dit shop tegoed zou hierbij mooi meegenomen zijn. Het geeft me super veel zin om zo een tas aan mijn collectie toe te voegen. Een tas die overal op past en stijlvol staat.

 • Mira-Merel schreef:

  Ik zou zo graag het shoptegoed winnen, zodat ik eindelijk na de quarantaine eens met mijn vriendinnen erbij kan gaan shoppen en ze zouden mij helpen kiezen omdat ik altijd dilemma’s heb hahaha. En btw love the outfit 🙂

 • Eveline schreef:

  Wat een prachtige outfit en wat een mooie locatie! ? het doet al verlangen om op reis te gaan deze zomer maar dat zal er helaas niet inzitten, eerst andere prioriteiten nu! Ik zou dit tasje heel graag winnen.. ik was jarig tijdens de lockdown en heb het nog niet kunnen vieren (zou dus een ideaal verjaardagscadeautje zijn) + ik ben momenteel technisch werkloos thuis maar gebruik mijn tijd om mondmaskers te maken voor mijn omgeving en vrijwilligerswerk van thuis uit (ik gebruik hier mijn jobskills voor). Dit doe ik uiteraard allemaal met heel veel plezier en liefde voor de maatschappij maar dit winnen zou een hele mooie beloning voor mezelf zijn ❤️

 • Rani schreef:

  Ooh supertoffe outfit! Een leuke combinatie en het tasje maakt het af!?
  Ik zou superblij zijn om een tasje van Michael Kors uit te kiezen voor bij een nieuwe outfit! Ook hoop ik deze te kunnen dragen bij uitstapjes of toekomstige evenementen ??

 • Eline De Vleesschauwer schreef:

  Oh wat een mooie outfit, heel klassevol? graag zou ik deelnemen aan de winactie om het shoptegoed van Michael Kors te winnen omdat gewoon iedere vrouw supergraag shopt ?

 • Marijke Witters schreef:

  Ronduit prachtig.ik zou meedoen voor mijn twee zorgvriendinnen.

  X
  Marijke

 • Daisy schreef:

  Ik lees regelmatig je blogs omtrent je outfits! Jou outfits zijn altijd zo lekker casual en simpel maar toch modieus en je brengt het ook heel mooi! Super leuk!

  Ik wil heel graag dit shop tegoed winnen omdat ik echt een MK-meisje ben. Ik draag heel graag hun sneakers omdat deze voor mijn probleemvoeten hemel op aarde zijn om mee rond te wandelen. Ik kan er uren op lopen wat ik met andere merken meestal niet kan. Daarom zou mij dit erg leuk uitkomen om nog een mooi paar voor de lente/zomer in huis te kunnen halen.

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.