Outfit: Stronger

Blijf in uw kot, maar zie dat je nog genoeg beweegt, hé. Zelf probeer ik elke dag toch even buiten te komen voor een wandeling, en donderdag ben ik zelfs helemaal naar Schoten gewandeld om mijn fiets te halen. En wat is er leuker dan sporten in een keimooie outfit? Ik deel vandaag mijn outfit Stronger

Outfit: Stronger

Outfit: Stronger

Outfit: Stronger

Outfit: Stronger

Outfit: Stronger

Outfit: Stronger

Zie mij ervoor gaan! Ik ben zelf eigenlijk helemaal niet sportief, maar ik vind het wel heel tof om een mooie sportoutfit te dragen. Ik probeer natuurlijk wel genoeg te bewegen door wandelingen en fietstochten te maken, en nu en dan vind je me ook op mijn yogamatje in de woonkamer. Deze outfit is daar perfect voor!

Mijn outfit is van Stronger, een merk dat ik al heel vaak had voorbij zien komen. Ze hebben supermooie items, en ik was dan ook heel blij toen ik een setje mocht uitkiezen! Ik koos voor de legging en sport-bh uit de Vietnam lijn omdat ik altijd blij word van tropische prints. De witte elastiek ziet er ook heel sportief en fris uit en maakt de outfit helemaal af.
Gebruik mijn code silkeblogs20 om 20% korting te krijgen op je bestelling tot zondagavond 26/04!

Ik draag gewoon mijn sneakers van Puma, want die zijn wit en simpel. Als ik écht ga sporten (hardlopen, ofzo) dan zou ik wel echte sportschoenen dragen, maar voor mijn dagelijkse wandeling, korte jog of fietstocht vind ik deze sneakers perfect.

Legging: Stronger // Sport-bh: Stronger // Sneakers: Puma

Wat is jouw favoriete sportoutfit?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.