Outfit: Yes to the Pink Dress

Vandaag is het al iets minder, maar de voorbije weken zijn er een paar héérlijke dagen geweest. De zon was heel vaak aanwezig, en het was zo warm dat ik in mijn jurk naar buiten kon en het zelfs nog iets te warm had. Zalig! En al helemaal omdat ik net een nieuw en keischattig jurkje had!

Outfit: Yes to the Pink Dress

Outfit: Yes to the Pink Dress

Outfit: Yes to the Pink Dress

Outfit: Yes to the Pink Dress

Outfit: Yes to the Pink Dress

Outfit: Yes to the Pink Dress

’t Is misschien stom, hé, maar ik kan zo blij worden van een mooie jurk. In een jurk zoals deze voel ik mij vrouwelijk en fris. Het roze jurkje dat ik draag is van ByYessey, een supertoffe webshop met eigenlijk alleen maar mooie items! Ik had heel wat jurkjes op het oog, maar uiteindelijk viel mijn keuze op dit romantische, schattige roze jurkje.

De jurk heeft onderaan twee rijen ruffles die ook terugkomen op de mouwen. De bovenkant is een soort van overslaghals die voor mij wel wat te ruim valt. Ik heb niet zo’n grote boezem, dus ik besloot om een veiligheidsspeld te gebruiken om het decolleté iets minder diep te maken. Zodra de quarantaine over is vraag ik aan mijn mama om dat even vast te naaien!

De accessoires die ik draag zijn stuk voor stuk favorieten. Ik draag mijn favoriete sneakers van Puma die eigenlijk overal bij passen, mijn favoriete zonnebril van Ray Ban die ook zo’n allrounder is, en uiteraard mijn nieuwe tasje van Michael Kors.

Jurk: By Yessey // Sneakers: Puma // Zonnebril: Ray Ban // Tasje: Michael Kors


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.