Outfit: Grey like the weather

Als het buiten bewolkt en grijs is, vind ik het heerlijk om een comfortabele outfit te dragen en dat is vandaag zeker het geval. Veel merken kwamen uit met een lijn in thema van de quarantaine. Loungewear is dus weer volop te vinden, en I like it! Ik draag vandaag een grijs “huispak” en mijn haar is ingevlochten. 

Outfit: Grey like the weather

Outfit: Grey like the weather

Outfit: Grey like the weather

Outfit: Grey like the weather

Outfit: Grey like the weather

Mijn outfit is van Femme Luxe Finery. Ze hebben vaker dit soort comfortabele loungewear sets, maar sinds de coronacrisis zijn er nog veel meer. Deze vond ik wel cute en zag er lekker comfy uit. De stof is heel licht (en een klein beetje doorzichtig) waardoor hij niet te warm is, maar hij voelt wel heel zacht aan. En dat uiteraard voor een even zacht prijsje.

Ik vind dat bij deze outfit wel een paar witte sneakers past. Deze zijn van Adidas en heb ik al vrij lang. Meestal draag ik binnen geen schoenen, maar sinds ze de douche en de muur errond zijn komen herstellen is er nog geen plint en komen er voortdurend steentjes van de onderkant van de muur los die over het hele appartement verspreid liggen hoeveel ik ook stofzuig, dus ik vind het wel fijn om mijn voeten een beetje te beschermen, haha!

Er zijn dagen dat ik mijn haar echt uit mijn gezicht wil, en het allerfijnste is een vlecht. In tegenstelling tot een paardenstaart of een knot voelt een vlecht niet zwaar aan op je hoofd, en da’s ideaal om een hele dag thuis te werken zonder hoofdpijn. Ik koos voor een “ingevlochten, opliggende” vlecht, die je ook een Dutch braid kan noemen. Je vlecht eigenlijk gewoon je haar helemaal in, maar in plaats van de buitenste lok over de middelste te leggen, leg je de buitenste onder de middelste. Moeilijk om uit te leggen, ik weet het, maar wil je graag je eigen haar leren vlechten kan je binnenkort weer terecht bij Studio Sim voor de workshops!

Outfit: Femme Luxe Finery // Sneakers: Adidas // Vlecht: Studio Sim

[FinalTilesGallery id=’97’]

Draag jij ook loungewear?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.