4 x Poudré Polish

Een mooi kleurtje op je nagels kan zoveel doen voor je humeur, vind je ook niet? Ik kies vaak voor neutrale nagels, maar een fel tintje nu en dan vind ik echt fantastisch. Ik kreeg vier lakjes van de Poudré Polish van Poudré om te testen, en ik was heel benieuwd. Ik kende het merk nog niet en ik weet ook niet heel veel over de ontwikkeling van nagellak, dus ik wist niet wat ik moest verwachten van deze lakjes. Vandaag vertel ik je er alles over!

4 x Poudré Polish

Poudré is een merk dat een aantal producten aanbiedt voor je nagels. Het zijn stuk voor stuk items die je de kwaliteit aanbieden van het salon, maar dan bij je thuis. Poudré is een Belgisch merk. Sterker nog: ze zijn gevestigd in Schoten, waar ik ben opgegroeid! Ik moést dus uiteraard de lakjes uitproberen!

Poudré Polish, € 9,95 per stuk

4 x Poudré Polish

Ik kreeg vier kleuren opgestuurd. De kleuren hebben geen naam, maar wel een nummer. Hierboven zie je van links naar rechts: 63, 36, 39 en 40. In totaal bestaan er maar liefst 138 verschillende kleuren. De kleurtjes die ik vandaag test zijn twee crème lakjes (dus zonder shimmer) en twee shimmerlakjes.

De Poudré Polish nagellak hebben een superglanzende formule die heel lang blijft zitten, en ze hebben een wijd borsteltje waarmee je de lak gemakkelijk en snel kan aanbrengen. De nagellak droogt snel, en zou al met één laagje dekkend zijn. Wow! Ik ben benieuwd!

4 x Poudré Polish 63

Poudré Polish 63

Ik begin met nummer 63, een snoepjesroze lak met een crème finish. Op mijn nagels zie je één laagje, en die is vrijwel volledig dekkend. Als ik van heel dicht ga kijken zie ik hier en daar nog een klein beetje door de kleur heen, maar op de foto zou je het alvast niet kunnen zien. Wat een pigmentatie! Ik ben onder de indruk. De lak is supermakkelijk om aan te brengen, en droogt inderdaad verbazingwekkend snel.

4 x Poudré Polish

Poudré Polish 36

Een groene lak zou ik zelf nooit uitkiezen, maar ik vind deze tint echt heel mooi en fris staan. Nummer 36 is wat minder dekkend dan de roze nummer 63, maar voor één laag vind ik dit best goed. Eén laagje erbij en je hebt perfect egale nagels. Ik doe zelf eigenlijk altijd twee laagjes, en omdat de lak zo snel droogt is dat niet eens zoveel extra werk.

4 x Poudré Polish

Poudré Polish 39

Ik voel mij écht een zeemeermin met deze shimmertint in koel blauw. Ik vind hem echt prachtig! Nu ik deze lak op mijn nagels zie, heb ik spijt dat ik alleen maar neutrale en warme lakjes heb gedragen, want deze is echt heel erg mooi. En dat allemaal met één laagje. De foto spreekt voor zich!

4 x Poudré Polish

Poudré Polish 40

Ik sluit af met nog een topper. Deze kleur nummer 40 is roze als frambozen, en de subtiele shimmerfinish maakt hem nog mooier. Eén laagje is genoeg voor een intense dekking. Goedgekeurd!

4 x Poudré Polish

Conclusie

Een nieuw merk ontdekken is altijd leuk, maar ik moet zeggen dat ik het toch altijd spannend vind om een merk voor de eerste keer uit te proberen. Omdat je geen verwachtingen hebt kan het echt alle kanten opgaan, maar bij de Poudré Polish lakjes was stress niet nodig! Ik had eigenlijk echt niet verwacht dat de kwaliteit zo fijn zou zijn. Ze zijn gemakkelijk om aan te brengen, zijn enorm gepigmenteerd, en drogen echt heel snel op. Ik ben nu al aan het kijken welke kleurtjes ik nog wil bestellen!

Poudré Polish, € 9,95 per stuk

Welke kleur vind jij het mooist?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

  • Frederique schreef:

    Ik vind nummer 36 echt drie keer niets als ik heel eerlijk ben maar de andere drie vind ik juist heel mooi, vooral die blauwe zou ik dragen.

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.