Outfit: Made of Candy

Snoeperige kleurtjes zijn hélemaal mijn ding. Zeker als de zon een beetje schijnt hou ik van alles wat roze, pastelgroen of geel is. Mijn outfit vandaag is écht snoeperig. Ik draag een hele meisjesachtige roze jurk, en mijn nieuwste paar schoenen van Steve Madden in een prachtige mintkleur. 

 

Outfit: Made of Candy

Outfit: Made of Candy

Outfit: Made of Candy

Outfit: Made of Candy

Outfit: Made of Candy

Outfit: Made of Candy

Een tijdje geleden vond ik bij Asos een extreem schattig jurkje dat hélemaal mijn ding was. Ik ben tegenwoordig heel erg fan van dit soort girly jurkjes, met veel opvallende details. Deze jurk is pastelroze, heeft prachtige geborduurde details, mooie naden langs de mouwen en een doorschijnende rok met een onderrok. Ik vind hem prachtig, al is hij best opvallend. Ik bestelde hem dan ook meteen, maar door de coronamaatregelen duurde het superlang voor ik hem aankreeg. Toen het pakje met het jurkje geleverd werd wist ik al niet meer wat erin zat, haha! Hopelijk komt mijn volgende bestelling wat sneller aan.

Kunnen we het even hebben over deze overdreven mooie muiltjes? Ik weet niet waarom, maar als ik deze zie word ik altijd meteen blij. Ze hebben een hoge hak, een suède afwerking en een hele schattige muntgroene kleur. Aanvankelijk was ik een beetje bang dat ze niet zo fijn zouden lopen omdat ze niet vast zitten aan je enkel, maar uiteindelijk valt dat best mee! Ik voel mij echt ontzettend elegant op deze schoenen.

Misschien heb je ook mijn tasje al opgemerkt? Die is namelijk ook nieuw! Hij is van Princely London, een merk dat ik onlangs ontdekte en dat allemaal tassen aanbiedt die ik stuk voor stuk wil hebben. Deze tas heet Sophie en ze heeft de perfecte afmetingen voor zo’n tussenmodel: groot genoeg om al mijn essentials mee te nemen, maar toch klein genoeg om er elegant uit te zien bij mijn jurkje!

Jurk: ASOS // Schoenen: Steve Madden // Tas: Princely London

Hou jij ook zo van snoepkleurtjes?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.