Koop Lokaal: mijn favoriete Belgische cosmeticamerken

Sinds het land in lockdown is gegaan is het voor veel ondernemers niet gemakkelijk geweest. Winkels moesten sluiten, verkopen gingen omlaag, en kleinere merken ondervonden de gevolgen. Daarom wordt opgeroepen om lokaal te shoppen, en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. Vandaag deel ik mijn favoriete cosmeticamerken! 

 

Les Couleurs de Noir

Ik heb jarenlang workshops voor Les Couleurs de Noir gegeven, en ook tijdens onze workshops nu gebruiken we deze producten. Een persoonlijke aanrader!

BE Creative

Dit is het huismerk van Ici Paris XL, en de producten zijn creatief, jong en heel fijn voor zachte prijsjes.

ProNails

Neem even de tijd om je nagels te lakken, en het liefst met een Belgisch merk. De lakjes van ProNails zijn niet enkel lokaal, maar ook steengoed!

Cent Pur Cent

Minerale make-up is écht mijn ding. De producten van Cent Pur Cent moet ik zelf nog wat meer uitproberen, maar ik heb er al superveel goeds over gehoord!

Mylene

Mylène is een oude vertrouwde. Het merk bestaat al heel lang, maar is wel steeds mee met zijn tijd en biedt fijne make-up en verzorgingsproducten aan!

Cîme

Cîme is een merk dat je moét ontdekken. Ze hebben verzorging voor de gevoelige huid en halen hun ingrediënten in het Himalayagebergte!

Self

Op zoek naar verzorging voor zelfs de allergevoeligste huid? Self is een Belgisch merk dat gelooft in eenvoud. En daar ben ik fan van!

Nannic

Producten die écht resultaat bieden, vind je bij Nannic. Hun formules zijn stevig onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek

Ikari

Een lijn die héél veel voor mijn huid heeft betekent is die van Ikari. Ze werken huidverbeterend en de producten zijn gepersonaliseerd.

Stapelreview: nieuwe beautyproducten

Bubbles At Home

Zin om jezelf of een van je geliefden eens te verwennen? Bij bubbles at home vind je alles voor een heerlijk me-moment!

Oy

Ik kan niet meer zonder mijn tube Oy. Het is een deo wash, die zweetgeur doet verdwijnen. Superzacht voor je huid en écht effectief.

Yun

Als je een probleemhuid hebt, moet je echt de probiotica-producten van Yun proberen. De producten brengen de je huidflora weer in balans voor een perfecte huid!


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.