Rimmel Scandaleyes Volume on Demand Mascara

Overdag wil je een natuurlijke, subtiele wimperlook, maar ’s avonds wil je dat je wimpers dramatisch volume hebben. Maar je hebt maar één mascara. Dankzij de Rimmel Scandaleyes Volume on Demand Mascara is dat geen probleem meer, want je kunt hem doorheen de dag opbouwen naar wens. Supertof idee, maar werkt hij ook goed? Ik nam de proef op de som en vandaag lees je mijn verdict. 

Rimmel Scandaleyes Volume on Demand Mascara

Ik kreeg de Rimmel Scandaleyes Volume on Demand Mascara opgestuurd, samen met de Ultimate Boost Volume Primer en de Wonder’ink Liquid Eyeliner. Het pakketje kwam in een superschattig klokje, om aan te geven dat je op elk moment van de dag je mascara kan bijwerken.

Rimmel Scandaleyes Volume on Demand Mascara, € 19,53
Ultimate Boost Volume Primer, € 9,11
Wonder’ink Liquid Eyeliner€ 15,96

Wonder'ink Liquid Eyeliner

Ik draag tegenwoordig bijna nooit meer eyeliner, maar zo’n mooi, strak lijntje kan eigenlijk best mooi zijn. Ondertussen zijn mijn eigen eyeliners allemaal uitgedroogd, dus ik hoop dat deze Wonder’ink Liquid Eyeliner mijn oude eyeliners kan vervangen. De eyeliner belooft gemakkelijk aan te brengen te zijn, én hij is ook waterproof. Op zich is het een vrij basic eyeliner, maar dan een waterproof variant. Niks mis mee!

Wonder'ink Liquid Eyeliner

Ik gebruikte de Wonder’ink Liquid Eyeliner om een winged liner te tekenen. Normaal zou ik eerder gewoon een lijntje langs mijn bovenste wimperrand trekken, maar een wing is de ideale manier om te testen of een eyeliner fijn in gebruik is.

En dat is hij, de Wonder’ink Liquid Eyeliner. Ik krijg vrij gemakkelijk een strak lijntje. Hij loopt niet uit in de lijntjes van mijn huid, dus een wing is snel gezet. Ik heb wel een wattenstaafje met remover gebruikt om het puntje van mijn wing scherper te maken, want dat is iets moeilijker omdat het puntje niet superscherp is. Verder blijft de Wonder’ink Liquid Eyeliner echt goed zitten. Ik droeg hem de hele dag en er was niks uitgelopen of vervaagd.

Wonder'ink Liquid Eyeliner

Dit is de Ultimate Boost Volume Primer. Ik gebruik bijna nooit een primer voor mijn wimpers, maar ik vind het wel een fijn concept. Deze Ultimate Boost Volume Primer verzorgt je wimpers én voegt lengte en volume too.

Ultimate Boost Volume Primer

Ik heb de Ultimate Boost Volume Primer aangebracht op de wimpers van mijn linkeroog, maar niet op mijn rechteroog. Zo kan ik goed het verschil zien dat de primer maakt. Vergeef mij alsjeblieft: ik ben vergeten om een foto te maken van mijn rechteroog, maar ik doe mijn best om het effect zo goed mogelijk te beschrijven.

Rimmel Scandaleyes Volume on Demand Mascara

De Rimmel Scandaleyes Volume on Demand Mascara zit in een herkenbare Rimmel verpakking. Het borsteltje heeft een speciale vorm: hij is lichtjes zandloper-vormig, en is bovenaan breder dan aan het uiteinde. De haartjes zijn natuurlijk.

Ultimate Boost Volume Primer

Op de foto hierboven zie je mijn linkeroog met de Rimmel Scandaleyes Volume on Demand Mascara en daaronder de primer. De mascara geeft mijn wimpers inderdaad veel volume. Ik breng altijd twee laagjes aan, want ik heb mijn wimpers liefst goed zichtbaar, en dat kan met deze mascara zeker. Hij geeft meteen een dramatisch effect. De mascara is intens zwart, krult mijn wimpers mooi en voegt een pak volume toe.

Ik weet niet of ik helemaal fan ben van de Ultimate Boost Volume PrimerHij zorgt wel voor meer volume in mijn wimpers, maar ik vind dat het effect uiteindelijk een beetje klonterig is. Zonder de primer is de Scandaleyes Volume on Demand mascara wat minder klonterig, en dat vind ik er zelf toch niet iets mooier uitzien.

Rimmel Scandaleyes Volume on Demand Mascara

Conclusie

Heb je volume nodig? Dan kan ik je zeker blij maken met de Rimmel Scandaleyes Volume on Demand Mascara. Hij geeft intens volume, dat je doorheen de dag kan aanvullen. De mascara is ongetwijfeld goedgekeurd, maar de Ultimate Boost Volume Primer is niet helemaal iets voor mij. Mijn wimpers zijn van nature al vrij vol, dus misschien dat hij beter werkt op wimpers die wat fijner zijn. De Wonder’ink Liquid Eyeliner, tot slot, is wel echt een hele fijne. Hij blijft goed zitten en is gemakkelijk aan te brengen.

Rimmel Scandaleyes Volume on Demand Mascara, € 19,53
Ultimate Boost Volume Primer, € 9,11
Wonder’ink Liquid Eyeliner€ 15,96

Welke mascara is jouw favoriet?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.