Outfit: Fiera

Vorige week mocht ik een box ophalen bij Fiera, een restaurant in Antwerpen. In de box zat alles voor een dinner date bij je thuis, maar het ophalen van de box was op zich al een ervaring. Fiera bevindt zich namelijk in de Schippersbeurs, en je kan zelfs binnengaan in de Handelsbeurs van Antwerpen. Uiteraard kon ik het neit laten om een snelle fotoshoot te doen! 

Outfit: Fiera

Outfit: Fiera

Outfit: Fiera

Outfit: Fiera

Wat een locatie, hé! Het is een supergrote zaal waar het licht prachtig binnenvalt. Er zijn ontzettend veel mooie plekjes om foto’s te maken, en het is gewoon heerlijk om er rond te kijken.

Mijn outfit past mooi bij de achtergrond. Ik koos voor neutrale tinten. Mijn hemd is van NA-KD en heb ik al een tijdje. Het is een oversized blouse met mooie details op de mouwen, en de stof is van een prachtige kwaliteit. De stof kan zoveel toevoegen aan een stijlvolle look. Zo jammer dat je online niet aan de stof kan voelen, want dat is voor mij echt ontzettend belangrijk.

De broek die ik draag zag je onlangs voorbij komen in mijn Boohoo shoplog video. Ik heb heel weinig betaald voor deze broek, en de kwaliteit is misschien niet helemaal perfect, maar het is een fijne basic. Wat ik vooral goed vind aan deze broek is dat de kleur ontzettend gemakkelijk te combineren is. Ik ga deze broek nog vaak kunnen dragen! Ik vind het ook heel mooi dat de broek bovenaan mooi strak zit, maar onderaan wat rechter uitloopt. Zo is hij heel flatterend voor mijn figuur.

Mijn sandalen zijn van Steve Madden. Deze heb ik ook al wat langer, maar dit is ook zo’n paar dat overal bij past. Een musthave!

Ik heb trouwens een nieuwe handtas. Vorige keer heb ik mijn eerste tas van Princely London laten zien, maar ik heb er dus nog ééntje! Deze is een witte shopper met een prachtige afwerking. En hij was niet eens zo duur!

Hemd: NA-KD /// Broek: Boohoo // Sandalen: Steve Madden // Handtas: Princely London

[FinalTilesGallery id=’99’]


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.