De vetste sneakers voor de lente!

Ik ben een échte sneakerlover. Hoewel ik een mooi paar hakken zeker kan waarderen, zal je mij het grootste deel van de tijd op sneakers zien lopen. Op dit moment heb ik net wat meer sneakers dan ruimte om mijn sneakers op te bergen, maar dat betekent niet dat mijn wishlist niet overvol staat. Vandaag zet ik de vetste sneakers voor de lente op een rijtje!

Mijn sneakerhart begint sneller te kloppen op Sportshowroom.be, een website waar je een overzicht van alle hipste sneakers van het moment vindt, alsook de verhalen erachter! Neem zeker eens een kijkje om op de hoogte te blijven van al wat nieuw is in sneakerland!

De minimalistische sneaker

Sneakers komen tegenwoordig in alle verschillende kleuren die je maar kan bedenken, maar ook in ontzettend veel verschillende vormen. Je kan het zo gek niet bedenken! Gelukkig is ook de minimalistische sneaker zeker nog niet uit de mode. Je zal dus niet uit de toon vallen met je simpele witte sneaker!

De vintage sneaker

Vintage sneakers zijn écht een grote trend. Misschien heb je een paar sneakers in je kast liggen uit de jaren ’90 of zelfs uit de jaren ’80? Dan ben jij keihip! Heb je die oude sneakers al lang weggegooid? Niet getreurd, want ze zijn hélemaal terug.

De platform sneaker

Met deze trend ben ik heel blij, want ik heb niet zulke lange benen. Een platform sneaker ziet er niet enkel heel cool uit, maar geeft je een paar extra centimeters. En dat zonder pijnlijke voeten!

De kleurrijke sneaker

Kleurrijk, kleurrijker, kleurrijkst. Waan jezelf een paradijsvogel en voeg een flinke dosis kleur toe aan je voeten. Een witte sneaker is zeker tof, maar nog leuker is een extreem kleurrijke en gewaagde schoen aan je voet!

Welke trend is jouw favoriet?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.