Zonnebescherming in poedervorm: SundayBrush

Je huid beschermen tegen de zon is het aller-, allerbeste dan je kan doen voor je huid. Wil je je huid jong en fris houden? Wil je minder last van puistjes en ontstekingen? Zonnebescherming is hét “geheim”. Toch merk ik dat veel mensen hun huid niet goed genoeg beschermen, met als een van de redenen dat zonnecrème niet fijn is om aan te brengen. Toen ik de SundayBrush voorbij zag komen, wist ik meteen dat ik hem wilde uitproberen. Het is een poeder met SPF 50. Zeg bye tegen elk excuus om je huid niet te beschermen!

SundayBrush

De grootste oorzaak van huidveroudering is schade door de zon. Toch schrikken mensen als ik vertel dat ik mijn huid élke dag, het hele jaar door, bescherm tegen de zon. Ergens begrijp ik het: het kleverige gevoel van een lichaam vol zonnecrème wil toch énkel op vakantie, als de zon schijnt? Gelukkig zijn er heel veel zonnecrèmes verkrijgbaar speciaal voor je gezicht, die helemaal niet kleverig of vet zijn. Maar als dat toch nog een stap te veel is, geen zorgen.

De SundayBrush is de ideale oplossing om je huid te beschermen, haar te egaliseren en om doorheen de dag bij te werken. Het poeder zit in een zelfdoserende borstel en heeft alle voordelen van een zonnecrème, maar geen enkele van de nadelen. Met een laagje van het poeder op je gezicht, wordt je huid perfect beschermd dankzij de SPF 50 in het product, maar je huid ziet er niet vet of glanzend uit.

De SundayBrush is verkrijgbaar in 3 verschillende tinten. Mijn tint is de kleur Medium.

SundayBrush, € 49,95

SundayBrush

Je kan de SundayBrush vergelijken met een minerale foundation. Ik hou zelf heel erg van minerale poederfoundations omdat ze zo’n mooi natuurlijk effect geven. De SundayBrush beschermt je huid tegen UVA-stralen (die je huid gaan verouderen) en UVB-stralen (die je huid zouden verbranden).

SundayBrush

Dit is hoe de SundayBrush eruit ziet. Het is een dikke kwast waar onderaan het poeder inzit. Door met de kwast ronddraaiende bewegingen op je huid te maken gaat het poeder vanuit het reservoir tussen de borstelhaartjes. Zo krijg je een egale dekking en hou je alles proper.

SundayBrush

Op de foto hierboven zie je hoe het poeder van de SundayBrush er op mijn huid uitziet. Het poeder is bijna onzichtbaar op je huid, maar heeft toch een heel mooi egaliserend effect. Je ziet helemaal geen witte waas of vettigheid.

SundayBrush

Conclusie

De SundayBrush is een fantastische oplossing om je huid te beschermen tegen de zon. Hij geeft een mooi egaliserend effect, is gemakkelijk om aan te brengen en geeft geen witte waas of vet gevoel. Een groot voordeel is ook dat je hem doorheen de dag perfect kan bijwerken. Elke twee uur moet je je zonnebescherming namelijk opnieuw aanbrengen, en het voordeel aan de SundayBrush is dat je je make-up niet hoeft te verpesten, en dat je handen niet vuil zijn.

De SundayBrush is verkrijgbaar via de webshop voor €49,95. Dat is niet heel goedkoop, maar naar mijn mening een hele eerlijke prijs voor een product dat zoveel toevoegt. Je moet maar denken: hij werkt als zonnecrème én foundation tesamen, en als je die twee producten apart zou kopen, betaal je al snel meer.

SundayBrush, € 49,95

Bescherm jij je huid goed tegen de zon?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.