Outfit: Laid Back Pink

Aangezien ik de voorbije weken heel veel binnen heb gezeten, net zoals velen onder jullie, heb ik vaak rondgelopen in echte loungewear. Gelukkig hoeft dat niet te betekenen dat ik altijd lelijke outfits droeg, want tegenwoordig zijn er superveel merken die mooie en leuke loungewear aanbieden. Vandaag draag ik een roze setje dat heel comfortabel zit, maar er toch nog leuk uitziet! 

Outfit: Laid Back Pink

Outfit: Laid Back Pink

Outfit: Laid Back Pink

Outfit: Laid Back Pink

Outfit: Laid Back Pink

Tijdens een wandeling kwamen we weer een superleuk plekje tegen, waar we enkele foto’s schoten. Ik zag er zelf héél casual uit, in mijn roze broek en top, maar van dit soort outfits word ik best wel blij, hihi.

Mijn roze broek en top zijn van Femme Luxe Finery. Ze hebben écht heel veel loungewear, dus als je nog op zoek bent naar een mooi setje, neem zeker eens een kijkje op hun website. Ik plaatste een bestelling waar ook mijn vorige lounge-outfit bij zat, en ook een t-shirt met het opschrift paradise én een keimooie mididress in een dieprode kleur. Ik kan niet wachten om ze je te laten zien!

De rest van mijn outfit zal je niet onbekend voorkomen. Mijn sneakers zijn van Puma en ik vind ze nog steeds fantastisch. Ze maken elke outfit sportief en casual, maar toch netjes. Mijn zonnebril is mijn favoriete van Ray Ban, en mijn tasje heb ik ook al vaak getoond. Het is er eentje van Calvin Klein en ik denk dat ik over deze tas al de meeste complimenten heb gekregen!

Ten slotte draag ik ook nog een halsketting van Glitz and Love om toch nog een béétje glam toe te voegen.

Broek en top: Femme Luxe Finery // Sneakers: Puma // Zonnebril: Ray Ban // Tasje: Calvin Klein // Halsketting: Glitz and Love

Draag jij veel loungewear?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.