Aveda Nutriplenish Light Moisture

Ik verzorg mijn haar heel goed, want ik wil dat het vol, flowy en gezond is. Goede producten zijn dus een must, en de Aveda Nutriplenish Light Moisture lijn leek me echt heel fijn. Ik heb vandaag nét het laatste lekje uit de conditioner gebruikt, en daarmee heb ik alle producten helemaal opgebruikt. Nu kan ik je dus perfect vertellen wat ik ervan vond!

Aveda Nutriplenish Light Moisture

De Aveda Nutriplenish Light Moisture producten hydrateren je haar intensief zonder het zwaar te maken. De producten bevatten granaatappelolie, die rijk is aan omega-5, waardoor je haar gezond en beheersbaar wordt. Verder bevatten ze ook nog mangoboter en kokosnootolie. Echte superfoods!

Er zijn twee verschillende hydrataties waar je uit kan kiezen: light en deep. Mijn haar is niet heel droog, dus Light Moisture was heel geschikt voor mijn haar.

Aveda Nutriplenish Light Moisture Shampoo, € 29,45
Aveda Nutriplenish Light Moisture Conditioner, € 31,95
Aveda Nutriplenish Light Moisture Leave-in Conditioner, € 31,95
Aveda Nutriplenish Multi-Use Hair Oil, € 34,95

Aveda Nutriplenish Light Moisture

Shampoo hoeft voor mij niet zo heel veel te doen. Zolang het mijn haar schoon maakt zonder het droog te doen aanvoelen, ben ik blij. Een écht goede shampoo is voor mij een shampoo die mijn haar schoon maakt, en ook lang schoon houdt. De Aveda Nutriplenish Light Moisture Shampoo is zo’n écht goede shampoo. Mijn haar voelt na het wassen echt schoon, maar helemaal niet droog, en mijn hoofdhuid is ook niet uitgedroogd. De dagen nadat ik het heb gewassen blijft mijn haar schoon aanvoelen.

Aveda Nutriplenish Light Moisture

Een conditioner is echt verplicht in mijn haarverzorgingsroutine. Mijn haar kan nogal knoperig zijn, dus een conditioner die het hydrateert maakt een wereld van verschil. Veel conditioners zitten echter bomvol siliconen, waardoor je niet echt de verzorging krijgt die je nodig hebt, en je haar enkel zwaar en “pierig” wordt. Gelukkig was dat allemaal niet het geval bij deze Aveda Nutriplenish Light Moisture Conditioner, want hij maakt mijn haarlengtes en punten zacht en glad, en zorgt dat mijn haar handelbaar wordt.

Aveda Nutriplenish Light Moisture

Dan heb ik nog twee producten gebruikt om mijn haar extra verzorging te bieden na én voor het wassen. De Aveda Nutriplenish Light Moisture Leave-in Conditioner is een handige spray die je haar ontwart en beschermt tegen hitte en de zon. Hij maakt je haar helemaal niet vet, dus dit was een product waar ik bijna elke dag naar heb gegrepen.

De Aveda Nutriplenish Light Moisture Multi-Use Hair Oil is een product dat je op veel verschillende manieren kan gebruiken. Je kan het aanbrengen als behandeling voor het wassen, als overnight masker of gewoon om je puntjes wat extra te verzorgen. Gebruik zeker niet te veel, want hoewel de olie relatief licht is, blijft het een olie.

Conclusie

Mijn haar was echt blij met de Aveda Nutriplenish Light Moisture producten. Ze hebben mijn haar verzorgd zonder het te verzwaren, en ik kon gerust drie dagen met één wasbeurt doen. Ja, mijn haar is mij dankbaar!

Aveda Nutriplenish Light Moisture Shampoo, € 29,45
Aveda Nutriplenish Light Moisture Conditioner, € 31,95
Aveda Nutriplenish Light Moisture Leave-in Conditioner, € 31,95
Aveda Nutriplenish Multi-Use Hair Oil, € 34,95

Hoe verzorg jij je haar?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.