Koop lokaal: CKS Fashion

Ik ben voortdurend op zoek naar fijne, Belgische merken. Vorige week had ik het al over Belgische cosmeticamerken, maar ook de Belgische mode moet niet onderdoen. Vandaag deel ik een Belgische wishlist van het merk CKS Fashion. Het is de eerste keer dat ik op hun website rondkeek, en ik vraag me af waarom ik dat niet eerder heb gedaan! 

Lila, lila, lila

Een supergrote trend die me blijft achtervolgen is lila. En dan bedoel ik echt alles. Schoenen, blousjes, broeken, nagellak … Het mag allemaal, en liefst zoveel mogelijk. Ik ben alvast fan van deze trend, want het is zo’n kleurtje waar je blij van wordt (en het staat altijd goed op foto).

Duurzaam

CKS is over het algemeen al een vrij duurzaam merk. In 2017 sloot het merk zich aan bij de Fair Wear Foundation, waarmee het een engagement aanging op sociaal vlak. Nu bieden ze ook duurzamere kleding aan, die gemaakt zijn van ecologisch verantwoorde stoffen. Het leukste: ze zien er ook nog mooi uit!

Nog meer kleur!

CKS staat bekend om de opvallende kleuren. Gewoon even rondkijken op de website en na een paar keer scrollen word je al helemaal blij door de kleurrijke boel. Welke kleur je ook wil, er zit iets bij voor iedereen!

Was jij al bekend met CKS? 


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.