Lancaster Highlighting Primer SPF30

Weet je waar ik echt blij van word? Als merken producten lanceren die het gemakkelijker maken om je huid te beschermen tegen de zon. Zelf vind ik het geen probleem om elke dag een zonnecrème aan te brengen, maar ik weet dat die extra stap voor veel mensen er net te veel aan is. Producten die zonnebescherming bieden in een product dat je sowieso zou gebruiken zijn de beste!

Lancaster Highlighting Primer SPF30

De Lancaster Highlighting Primer SPF30 is zo’n product. De kans is groot dat je al een primer gebruikt, dus waarom zou je er niet eentje gebruiken met een SPF30? Deze primer beschermt je huid tegen UVA- en UVB-stralen, licht je huid op en vermindert rimpels en vlekjes.

Lancaster Highlighting Primer SPF30, € 42,50

Lancaster Highlighting Primer SPF30

Hoewel ik deze primer niet meteen als een vervanging van mijn zonnecrème zie, vind ik het wel een fantastische aanvulling. Als je nog geen zonnebescherming op dagelijkse basis draagt (shame on you!) dan kan deze primer een basic bescherming bieden terwijl hij je huid ook voorbereidt op je make-up.

Lancaster Highlighting Primer SPF30

De primer is heel licht en vloeibaar. Het is een heel ander product dan zo’n siliconenprimer. Hij trekt snel in, laat geen witte waas achter en voelt niet vet op mijn huid. Mijn make-up ziet er na de Lancaster Highlighting Primer SPF30 mooi uit, hij doet precies wat een primer moet doen!

Lancaster Highlighting Primer SPF30, € 42,50

Bescherm jij je huid goed tegen de zon?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.