Outfit: Paradise

Op Instagram zie ik supervaak de broeken van Freddy Pantroom voorbij komen. Dat zijn die broeken die een perfecte pasvorm hebben en je achterwerk zo goed doen uitkomen. Ze stonden al lang op mijn wishlist, maar nu heb ik eindelijk mijn allereerste Freddy broek. En hij zit écht goed!

Outfit: Paradise

Outfit: Paradise

Outfit: Paradise

Outfit: Paradise

Outfit: Paradise

Eigenlijk is mijn héle outfit helemaal nieuw. Ik begin met de prachtige broek van Freddy Pantroom. Hij is heel rekbaar en de stof is ontzettend zacht, maar hij ziet eruit als een jeans. Ik koos voor een skinny model met een middelhoge taille in een neutrale kleur. Mijn redenering: een neutrale broek zal ik veel kunnen dragen. Het is een enkelbroek, maar met mijn korte beentjes (ik heb écht korte benen, ik kan het bewijzen) is het een gewone lange broek. Hij zit comfortabel als een legging, maar ziet er uit als een jeans, en ik vind zelf dat mijn kont er best goed uitziet!

Mijn t-shirt is er eentje van Femme Luxe Finery. Je kan het bijna niet lezen, maar er staat Paradise op. Ik vind hem wel tof, maar ik zou hem zelf misschien een maatje groter willen zodat hij een meer relaxed gevoel geeft. Nu is hij zo nét iets te strak, begrijp je wat ik bedoel?

Mijn laatste nieuwe item zijn mijn sandalen van S. Oliver. Oh, wat vind ik ze mooi! Ik hou van geel, ik hou van dit soort sleehakken, én ik hou van het model. Ik word er helemaal blij van. Ze zien er supermooi uit bij een skinny jeans, maar ook onder een jurkje, en het aller-, allerleukste: ze zitten écht comfy.

Het enige dat ik nog draag is mijn zonnebril, maar die moet ik volgens mij niet meer benoemen. Het is mijn ronde bril van Ray Ban.

Broek: Freddy Pantroom // T-shirt: Femme Luxe Finery // Sandalen: S. Oliver // Zonnebril: Ray Ban

Kende jij Freddy al?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

15 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.