Rimmel London 60 Seconds Super Shine

Het was weer eens tijd om mijn nagels een nieuw kleurtje te geven. Ga naar mijn Instagram story om te zien hoe erg ze eraan toe waren. Gelukkig stonden er weer een paar lakjes te wachten die ik wilde uitproberen: de Rimmel London 60 Seconds Super Shine lakjes zijn heel glanzend en zouden drogen in een minuut.

Rimmel London 60 Seconds Super Shine

Zien ze er niet schattig uit? Ik kreeg zes kleurtjes opgestuurd van de Rimmel London 60 Seconds Super Shine lakjes. Van links naar rechts zie je

407 – Hot Tropicana
709 – Top Less

710 – Oh My Cherry
717- Flamingo Fuchsia
808 – Your Majesty
873 – Breakfast in Bed

De lakjes zitten in een vrij klein flesje, viel mij op. In deze flesjes zit 8ml product, terwijl in een standaard Essie lakje 13,5 ml zit. Dat is voor mij niet per se negatief, want ik heb nog nooit een nagellak opgemaakt en kleinere flesjes zijn gemakkelijker om te bewaren, mee te nemen én ze worden minder snel slecht.

Rimmel London 60 Seconds Super Shine, € 5,09

aRimmel London 60 Seconds Super Shine

Hot Tropicana is zo’n fris, koraalkleurig zomerlakje. Hij heeft een crèmefinish en dekt perfect in twee laagjes. Hij zit mooi op mijn nagels, dus ik heb er niks op aan te merken!

Rimmel London 60 Seconds Super Shine

Dit is Top Less en ik vind hem heel mooi. Het is een subtiele gouden lak, met shimmerfinish die al in één laagje perfect dekt. Hij is vrijwel niet streperig en erg flatterend.

Rimmel London 60 Seconds Super Shine

Dit is Oh My Cherry, een lak die op mijn nagels iets meer rood is dan het bordeaux flesje doet uitschijnen. Ik vind hem wel prachtig, het is een echt kersenrood! Dekt in twee laagjes.

Rimmel London 60 Seconds Super Shine

Deze vind ik ook echt heel mooi: Flamingo Fushia. Een heerlijk vrolijke kleur die in twee laagjes dekt.

Rimmel London 60 Seconds Super Shine

Goud hadden we al, en nu ook zilver. Your Majesty is volgens mij de mooiste zilveren nagellak die ik ooit op mijn nagels heb gezien. Hij is superglanzend en dekte al perfect in één laagje. Is hij niet fabulous?

Ik sluit af met het lakje dat ik op het moment dat ik dit artikel schrijf op mijn nagels heb. Breakfast in Bed is een babyblauw lakje dat echt ontzettend mooi dekt en prachtig glanst.

Rimmel London 60 Seconds Super Shine

Conclusie

Niet slecht zijn ze, de Rimmel London 60 Seconds Super Shine lakjes. Stuk voor stuk lakjes die goed dekken, snel drogen en goed blijven zitten. In 60 seconden zijn ze dry to touch, maar je laat ze toch best een minuut of 10 goed uitharden want na die éne minuut is hij nog niet perfect droog. Normaal draag ik altijd neutrale kleuren op mijn nagels, maar deze tinten vond ik ook prachtig! Met mijn babyblauwe nagels voel ik mij elegant, maar toch speels!

Rimmel London 60 Seconds Super Shine, € 5,09

Welk kleurtje vind jij het mooist?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.