Outfit: Pleated

Ik mocht weer een paar items bestellen bij ComeGetFashion en dat deed ik uiteraard met veel plezier. Ze hebben echt hele mooie dingen, en mijn hele outfit vandaag vond ik bij hen. Ik koos voor een plooirokje. Mijn vriend vindt dat soort rokjes heel mooi, dus ik dacht: oké, ik stel me ervoor open!

Outfit: Pleated

Outfit: Pleated

Outfit: Pleated

Outfit: Pleated

Outfit: Pleated

Outfit: Pleated

Outfit: Pleated

Ik ben helemaal fan van deze outfit. Zoals je al weet hou ik van neutrale tinten, wit en beige, en ik vind de combinatie van de zachte tinten met het A-lijn silhouette supermooi en vrouwelijk.

Mijn top is een vrij basic topje, maar de ruffles aan de mouwen maken het dan weer wat specialer. Hij zit ook perfect: niet te los en niet te strak. Deze top is ook heel gemakkelijk te combineren: bij dit rokje past hij mooi, maar ook bij een simpele jeans staat het perfect!

Ik koos dus voor een plooirokje en dat moest natuurlijk ook in zo’n gebroken witte kleur zijn. Ik ben hélemaal weg van deze rok. Hij is comfortabel, past perfect en is lang genoeg om alles mooi te bedekken. Met plooirokjes heb ik soms het gevoel dat het net wat te kort is, maar deze heeft echt de ideale lengte.

Ook mijn schoenen zijn van ComeGetFashion. Ze zijn megavet omdat ze stoer zijn, maar toch elegant. De zwarte zool en de opvallende details geven de boots een bepaalde edge, maar doordat ze een paar cut-outs hebben zijn ze dan weer wat eleganter.

Verder zie je mijn nieuwe tasje van Michael Kors en mijn zonnebril van Ray Ban.

Top: ComeGetFashion // Rok: ComeGetFashion // Schoenen: ComeGetFashion // Tas: Michael Kors // Zonnebril: Ray Ban

Hou jij van plooirokjes?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.