Max Factor Colour Elixir Lip Cushion

Je lippen verzorgen én kleur geven in één stap, dat doet de Max Factor Colour Elixir Lip Cushion. Het is een soort kruising tussen een lipbalsem, gloss en een lipstick, want hij geeft je lippen glans, verzorging én kleur. Mijn lipjes konden wel wat aandacht gebruiken, dus ik probeerde drie tintjes van de Max Factor Colour Elixir Lip Cushion uit!

Max Factor Colour Elixir Lip Cushion

Dit zijn ze, de Max Factor Colour Elixir Lip Cushions. Ze zitten in een tube die er luxueus en stijlvol uitziet. Het is misschien oppervlakkig, maar ik word stiekem wel een beetje blij van mooie verpakkingen. Hierboven zie je van links naar rechts de kleuren

005 – Spotlight Sheer
015 – Nude Glory
030 – Majesty Berry

Max Factor Colour Elixir Lip Cushion

De applicator van de tube is zoals de naam al zegt inderdaad een kussentje. Door op de tube te duwen komt het product door het kussentje en met dat kussentje breng je het product gelijkmatig aan op je lippen. Ik vind het wel fijn en gemakkelijk werken!

Max Factor Colour Elixir Lip Cushion, € 19,99

Max Factor Colour Elixir Lip Cushion

Op de foto hierboven zie je de drie Max Factor Colour Elixir Lip Cushions op mijn arm. Zoals je kan zien zijn ze heel glanzend, en best stevig gepigmenteerd. De dekking is medium tot laag, maar wel mooi egaal. Het is best een interessant product: de formule voelt zacht en verzorgend aan als een balsem, glanst als een lipgloss en geeft kleur als een lipstick.

Max Factor Colour Elixir Lip Cushion

Max Factor Colour Elixir Lip Cushion

Spotlight Sheer

Spotlight Sheer is, in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, een indrukwekkend dekkende, lichte kleur. Mijn lippen zijn vrij gepigmenteerd van nature, waardoor lichte lipsticks vaak niet genoeg dekking hebben om er mooi egaal uit te zien. Ik vind dat deze Spotlight Sheer best mooi is!

Max Factor Colour Elixir Lip Cushion

Max Factor Colour Elixir Lip Cushion

Nude Glory

Een klein beetje donkerder is Nude Glory. Het is een neutrale kleur die een prachtige nude gloss kan zijn voor velen. Opnieuw is de dekking mooi egaal, dus ik ben fan!

Max Factor Colour Elixir Lip Cushion

Max Factor Colour Elixir Lip Cushion

Majesty Berry

De sterkste glans heeft Majesty Berry, een paarse, bessenkleurige lipstick. De dekking van Majesty Berry is net wat minder egaal dan de andere twee tinten die ik probeerde, maar ik vind hem nog steeds heel mooi!

Conclusie

De Max Factor Colour Elixir Lip Cushion is een mooi product. Ze combineren de beste aspecten van een balsem, een gloss en een lipstick. Ze voeden je lippen, maar geven ze ook kleur en glans. De kwaliteit van de Max Factor Colour Elixir Lip Cushions is bovendien ook heel goed: ze zitten comfortabel, dekken mooi en zijn niet plakkerig.

Max Factor Colour Elixir Lip Cushion, € 19,99

Welk kleurtje vind jij het mooist?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.