Outfit: Maxi Summer

Omdat we de lente door corona niet helemaal hebben kunnen beleven hoe het zou moeten, vind ik dat we gewoon extra hard (en lang) van de zomer moeten genieten. Dit weekend was het alvast heerlijk weer, en daar had ik de perfecte outfit voor. Ik droeg een maxi-jurk van Alice & Maman, en hij is prachtig!

Outfit: Maxi Summer

Outfit: Maxi Summer

Outfit: Maxi Summer

Outfit: Maxi Summer

Outfit: Maxi Summer

Een beetje zon, een beetje warmte, en mijn familie om mij heen. Meer heb ik niet nodig. Misschien deze jurk er nog bij, en dan ben ik blij! Ik draag een maxi-jurk van Alice et Maman, een prachtig Belgisch merk waarbij je vooral nachtmode en loungewear kan vinden, maar ze hebben ook badmode waaronder deze supermooie jurk viel. Dit is de perfecte strandjurk, maar ook voor een mooie dag is het een perfect item.

Wat ik vooral zo fijn vind aan Alice et Maman is dat hun stoffen altijd van supermooie kwaliteit zijn. Ik had al twee pyjama’s van het merk, en die zijn gewoon zalig om te dragen. Het liefst zou ik elke dag een van die pyjama’s dragen, en dan afwisselen met deze jurk. Als je goed kijkt zie je dat er een fijn gouden glitterstreepje in de jurk zit, en dat maakt hem nog mooier en uniek!

Ik koos ervoor om een paar sneakers aan te trekken bij de jurk. Deze zijn net nieuw, en ik zal ze volgende keer meer in detail laten zien want ze hebben een gouden randje langs de zijkant waar ik een foto van ben vergeten te nemen. Ze zijn van Tommy Hilfiger en ik heb ze gekocht bij Torfs. Dit is dus een hele Belgische outfit!

Jurk: Alice et Maman // Schoenen: Tommy Hilfiger

Draag jij graag maxi-jurken?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.