Gewoon een paar poezenfoto’s

Laten we zeggen dat mijn kat Simba de voorbije weken (of zelfs maanden) extreem veel aandacht heeft gekregen. Ik ben bijna altijd thuis geweest en heb dus veel tijd met hem doorgebracht. Simba maakt mij altijd blij, dus ik wil vandaag gewoon een paar foto’s delen om mijn blijdschap een beetje te delen. 

Deze foto is heel speciaal, want het is de eerste foto die ik van Simba maakte. Dit was de eerste avond dat hij bij mij thuis was, en ook de eerste keer dat hij op mijn schoot was gekropen. Oh, wat is het toch een schatje!

 

Het lijkt nog maar gisteren dat Simba van het asiel naar mij kwam, maar als ik de foto’s zie, merk ik pas hoe snel hij gegroeid is! Hier zag hij er tenminste nog een beetje onschuldig uit.

Hij houdt ervan om te relaxen, en het liefst doet hij dat op een zacht dekentje of kussentje, of op schoot, uiteraard!

Dit is hoe Simba een knuffelsessie het liefste heeft. Hij kruipt dan op mij en wurmt zijn hoofdje langs mijn schouder in mijn haar. Dan ligt hij languit over mij en spint op z’n luidst.

Mijn kat is niet normaal

Simba is nogal een specialleke. Zo heeft hij heel vaak een blep (hij steekt z’n tongetje uit) en hij heeft ook een duidelijke favoriete trui waar hij ontzettend graag mee knuffelt, en soms bijt hij er ook in.

Wij knuffelen echt heel vaak, en ik ben nog steeds super, superblij dat Simba bij mij is komen wonen!

Heb jij een huisdier?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.