CeraVe Hydraterende Gezichtscrème

Op vlak van skincare is simpel vaak beter. Dat is een van de redenen waarom ik zo’n fan ben van CeraVe. Ik heb al eerder de Hydraterende Crème uitgeprobeerd, en die heb ik volledig opgemaakt. Nu probeer ik ook de Hydraterende Gezichtscrème. Hetzelfde concept, met ceramiden, maar dan wat lichter en dus geschikter voor je gezicht.

CeraVe Hydraterende Gezichtscrème

De producten van CeraVe onderscheiden zich omdat ze ceramiden bevatten. Ceramiden zijn de bouwstenen van onze huid, het zijn lipiden die ervoor zorgen dat je huid gehydrateerd en soepel blijft. Zo is dat ook bij de Facial Moisturising Lotion. Het is een hydraterende crème voor je gezicht, in een lichte en fijne formule.

CeraVe Hydraterende Gezichtscrème, € 13,95

CeraVe Hydraterende Gezichtscrème

De CeraVe Hydraterende Gezichtscrème is zeer geschikt voor een normale tot zelfs vette huid. De formule is rijk maar toch licht, en je huid wordt 24 uur gehydrateerd door de MVE-technologie. Behalve ceramiden, die je huidbarrière herstellen en beschermen, bevat de CeraVe Hydraterende Gezichtscrème ook hyaluronzuur, dat je huid hydrateert, en niacinamide die je huid zachter maakt.

CeraVe Hydraterende Gezichtscrème

Het is moeilijk om te zien op de foto, maar de textuur is heel licht. Hij voelt niet vet op de huid en trekt snel in. Vergeet wel zeker niet om nog een zonnecrème aan te brengen nadien, want de CeraVe Hydraterende Gezichtscrème bevat geen zonnefilter.

CeraVe Hydraterende Gezichtscrème

Conclusie

De CeraVe Hydraterende Gezichtscrème is een hele fijne, basic hydraterende crème die de huid van mijn gezicht meteen zachter en soepeler doet aanvoelen en gewoon zijn werk doet. De ingrediënten maken mij blij, maar ik breng uiteraard overdag nog een zonnecrème aan. De CeraVe Hydraterende Gezichtscrème is heel betaalbaar, en een echte aanrader als je op zoek bent naar een product dat écht goed is voor je huid.

CeraVe Hydraterende Gezichtscrème, € 13,95

Kende jij CeraVe al?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.