Outfit: Red Dress & High Heels

Een rode jurk en hoge hakken, da’s gewaagd! Ik draag eigenlijk graag rood, maar tegenwoordig grijp ik zo vaak naar neutrale tinten. De zon begon te schijnen, en ik besloot om toch nog eens voor een rode jurk te gaan. En een paar hoge hakken, uiteraard!

Outfit: Red Dress & High Heels

Outfit: Red Dress & High Heels

Outfit: Red Dress & High Heels

Outfit: Red Dress & High Heels

Wat een weer, hé. Ik kan zo gelukkig worden van een zonnige dag.

Mijn jurk is echt zo belachelijk goedkoop, je gaat het niet geloven. Op een dag tijdens de quarantaine was ik mij aan het vervelen, en ging ik nog eens online shoppen. Ik kwam Everything5Pounds tegen, waar alles 5 pond is (en soms zelfs nog minder). Deze jurk kostte dus effectief 5 pond, da’s € 5,70. Ik was wat bang dat de kwaliteit niet alles zou zijn, maar uiteindelijk valt dat best nog mee! Het is echt zo’n supersoepele swingjurk. Ik hou van dit soort jurkjes!

Mijn prachtige pumps, daarentegen, zijn van topkwaliteit. Ze zijn namelijk van Steve Madden. Ik vind ze echt keimooi. Ze zijn hoog, supermooi van vorm en ze hebben een zachte, suède finish. Ik koos voor de Daisie in de kleur Tan Suède en als je zelf ook nog een paar Steve Maddens wilt moet je me zeker volgen op Instagram, want ik mag een van deze dagen een paar weggeven!

De details, dan. Mijn zonnebril is van Ray Ban, maar die moet ik niet meer voorstellen, denk ik. Mijn halsketting is van Nikkie. Ik koos voor deze wat meer chunky ketting voor een stoer effect. Mijn handtas is die nieuwe van Michael Kors die bij elke outfit perfect past, en mijn horloge is er eentje van Mockberg. Dat was het!

Jurk: Everything5Pounds // Pumps: Steve Madden // Zonnebril: Ray Ban // Halsketting: Nikkie // Handtas: Michael Kors // Horloge: Mockberg

Hou jij ook zo van rood?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.