Studio Sim: de workshops starten weer!

We waren nog maar nét begonnen, of corona kwam roet in het eten strooien. Superjammer, natuurlijk, want er waren heel veel upgrades gebeurd waar niemand gebruik van heeft kunnen maken. Tot nu, want binnenkort beginnen we weer met het geven van workshops. Ik vertel je wat nieuw is!

Studio Sim

Voor het geval je het niet weet: Studio Sim is mijn project waar ik workshops geef over make-up en haar. Ik startte begin 2020 samen met Mieke, maar Studio Sim corona zal jammer genoeg zonder Mieke zijn. We gaan je missen, Mieke! Gelukkig is dat het enige slechte nieuws wat Studio Sim betreft, want ik heb eens zo veel motivatie om jou de leukste workshop ooit te doen beleven!

Maak selfies bij onze bloemenmuur

Een van de spannendste dingen is ongetwijfeld de megagrote bloemenmuur die de achtergrond is tijdens de workshops. Het is de ideale achtergrond voor een selfie als je kapsel of makeuplook af is! En uiteraard roze, want die kleur maakt ons blij!

Goodiebags

Als je nét hebt geleerd hoe je die strakke, volle vlecht, dat prachtige opsteekkapsel of die perfecte make-uplook kan maken, wil je natuurlijk thuis ook aan de slag. Vanaf nu krijg je na de workshops daarom een goodiebag met een paar essentials zodat je kan blijven oefenen. Nu heb je dus geen enkel excuus meer om er elke dag fabulous uit te zien!

Een Studio Sim outfit

Ben je even mijn naam vergeten? Geen probleem, want nu staat het in het groot op mijn rug. Een zwarte outfit is altijd professioneel, en al helemaal als het Studio Sim logo erop staat.

Make-up en tools aankopen

Omdat we heel vaak de vraag kregen of je de make-up die we tijdens de workshop gebruiken ook kan aankopen, hebben we besloten om een kleine stock aan te leggen. Als je tijdens de workshop dan verliefd wordt op een product, kan je dat product dus ook meteen aankopen en meenemen naar huis! Verder zijn er ook een paar extra borstels en andere tools. Laat het ons zeker weten als je iets nodig hebt, dan open ik de koffer!

Schrijf je in voor een van onze workshops op www.studio-sim.com!

Kom jij binnenkort ook eens langs bij een workshop?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.