Grow Gorgeous Growth Serum

Ik heb een ontdekking gedaan. Een hele tijd geleden bestelde ik een serum om ja haar voller, langer en dikker te maken van Grow Gorgeous. Ik heb het ook laten zien op mijn story, maar vandaag wil ik er wat dieper op in gaan. Ik heb het serum nu al een hele tijd gebruikt, en ik ben helemaal onder de indruk. 

Grow Gorgeous Growth Serum

Ik koos voor het Hair Density Serum dat je haar voller en dikker maakt. Ik hoopte uiteraard dat mijn haar meer volume zou krijgen, maar ik was wel een beetje bang. Je moet het serum elke dag op je hoofdhuid aanbrengen en ik dacht dat mijn haar daar heel vet van zou worden.

Grow Gorgeous Growth Serum, € 50,00

Grow Gorgeous Growth Serum

Het serum ziet er een beetje uit als een olie, en ik had ook verwacht dat hij ook zo zou aanvoelen. Ken je zo van die haarserums die je op je haarpunten aanbrengt en waarvan je haar nogal zwaar wordt? Maar de Grow Gorgeous Growth Serum is iets helemaal anders. Het is echt een serum, zoals een serum dat je op je gezicht zou aanbrengen. Het heeft helemaal geen vet gevoel en trekt echt in de huid.

Ik neem een moment om mijn hele hoofdhuid in te masseren met het serum. Je moet ongeveer 20 druppels per keer aanbrengen, en daarmee kan je alles goed insmeren. Als je lang haar hebt is het een beetje een werkje, maar verwen jezelf met een korte hoofdmassage en dan voel je je meteen ontspannen! Na een paar minuten is het serum helemaal in mijn hoofdhuid getrokken. Er is geen residu, en mijn haarwortels worden dus niet vet.

Grow Gorgeous Growth Serum

Oké, maar wat is nu het effect?

Ik ben hélemaal overtuigd van het Grow Gorgeous Growth Serum, maar niet per se omdat het mijn haar voller of langer heeft gemaakt. Aanvankelijk dacht ik dat mijn haar vet zou worden van het serum, maar het tegenovergestelde is waar. Mijn haar wordt op korte maar ook langere termijn veel minder snel vet, waardoor ik het minder vaak moet wassen. Vroeger waste ik het om de twee dagen, en nu kan ik perfect nog een extra dag zonder wassen of droogshampoo. Mijn hoofdhuid voelt nooit meer jeukerig of vet aan. Mijn haar ziet er ook een stuk beter uit. Het was al in vrij goede staat, maar nu heb ik het gevoel dat ik er veel minder mee moet doen zodat het mooi zit. Of mijn haar voller is geworden, dat kan ik niet zomaar zeggen, maar het is zeker gezonder. Dat komt misschien doordat ik het veel minder moet wassen, maar in ieder geval is het een hele verbetering!

Grow Gorgeous Growth Serum

Conclusie

Het Grow Gorgeous Growth Serum is duur. Heel duur. I know. Maar ik zou hem zo opnieuw kopen. Ik vind het plots zo raar dat ik mijn hoofdhuid nooit echt heb verzorgd. Zeker als ik zie hoeveel impact een simpel serum heeft op mijn hoofdhuid en haar. In die zin denk ik dat het Grow Gorgeous Growth Serum zeker een goed product is, maar het verschil is misschien niet per se door dit specifieke serum gekomen. Ik denk dat het feit dat ik nu mijn hoofdhuid bewust verzorg mijn haar beter heeft gemaakt. En nu ben ik druk bezig met research over hoofdhuidverzorging. Want waarom zou je je gezicht supergoed verzorgen, maar nooit een product aanbrengen op je hoofdhuid?

Grow Gorgeous Growth Serum, € 50,00

Verzorg jij je hoofdhuid?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

  • Rachel schreef:

    Mijn hoofdhuid heeft ook weleens kuren gehad, dus daar heb je zeker gelijk in! Het product en de verpakking zien er goed uit.

  • Tatjana schreef:

    Als je haar er minder snel vet van word wil ik het zeker wel eens proberen! Ik moet mijn haar ook om de 2 dagen wassen, en zou het heel graag willen kunnen verlengen. Moest dit helpen zou het echt wel een uitkomst voor mij bieden!

    Vind het wel een beetje vreemd dat je haar er minder snel vet van zou worden aangezien je het serum op je hoofdhuid moet aanbrengen en het moet inmasseren. Bij mij wordt bij de minste aanraking mijn haar al vet. Maar soit proberen kan natuurlijk geen kwaad 🙂 Wel jammer dat er best wel een prijskaartje aan hangt!

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.