Outfit: Slip it ON

Vorige week donderdag was een feestdag, en wat was het prachtig weer! De hele dag scheen de zon, en ik heb heel wat kilometers afgewandeld in Antwerpen met mijn vriend. Ik koos voor een comfortabele outfit, waar ik me echt op mijn gemak in kon voelen. Ik draag daarom vandaag een simpel rokje en topje en mijn nieuwe slip-on sneakers. 

Outfit: Slip it ON

Outfit: Slip it ON

Outfit: Slip it ON

Outfit: Slip it ON

Outfit: Slip it ON

Outfit: Slip it ON

Wat is het leven toch mooi in de zon.

Mijn outfit is simpel, maar de combinatie van verschillende texturen zorgt voor een stijlvolle look. Mijn topje is een heel simpel wit blousetopje dat ik tijdens de quarantaine bestelde bij C&A. Amai, ik heb zolang moeten wachten op die bestelling, maar uiteindelijk ben ik wel heel blij met alle items. Zo’n soepelvallende blousetopje kan je met heel veel combineren en ziet er altijd mooi uit. Ik heb heel lang moeten zoeken naar een witte variant die niet doorzichtig is en eindelijk heb ik er eentje gevonden!

Ik draag een rokje waarvan ik er écht niet meer op kan komen waar ik het heb. Heel raar, want ik kan me normaal van élk kledingstuk herinneren van waar ik het heb. Gelukkig vind je dit soort bouclé rokjes tegenwoordig heel vaak, en bij Mango vond ik er eentje dat er heel erg op lijkt.

Tot slot wil ik je ook nog even mijn nieuwe sneakers laten zien. Ze zijn van Torfs en ze zijn mogelijks de meest comfortabele sneakers waar mijn voeten ooit in hebben gezeten. Ze hebben geen veters en zijn overal lekker zacht. Het is alsof je op sloffen loopt. De dikke zool geeft steun aan mijn voeten en rug, en je moet er zelfs geen sokken in dragen! Ze zijn nu verkrijgbaar bij Torfs voor €24,95 in plaats van €49,95.

Top: C&A // Rok: Mango // Sneakers: Torfs


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.