Mijn bestelling bij Poster Store + WIN!

Ondanks het feit dat ik binnenkort ga verhuizen, plaatste ik onlangs toch nog een grote bestelling bij PosterStore.nl. Posters kunnen je interieur zo persoonlijk maken, en ik vind dat dat bij mij mist. Een hele upgrade, wordt het dus, maar ik heb nog niet helemaal beslist hoe ik mijn posters ga schikken. Wil jij ook posters bestellen? Doe dan zeker mee met de wedstrijd!

Mijn bestelling bij Poster Store + WIN!

Ik heb echt héél veel tijd in mijn bestelling bij PosterStore.nl gestoken. Ik had op voorhand niet echt een idee wat ik wou, dus ik ging meteen op de website op zoek naar inspiratie. Gelukkig is er héél veel inspiratie te vinden. Stilaan begon een beeld zich te vormen in mijn hoofd hoe het eruit moest zien. Ik koos uiteindelijk voor veel groen, en uiteraard ook een aantal neutrale posters die voor de balans zouden zorgen.

Na een paar uur rondkijken op de website en de hele tijd de posters en fotolijsten aan te passen had ik de perfecte combinatie gevonden. Ik bestelde meteen en wachtte gespannen af!

Toen ik de posters aankreeg was ik eigenlijk best onder de indruk. Ze zijn zo stevig en mooi van kwaliteit. In totaal heb ik maar liefst 11 posters besteld, mét kader. Het was nogal een werkje om de posters in de kaders te steken, maar ik ben heel blij met het resultaat.

Mijn bestelling bij Poster Store + WIN!

Ik heb mijn Photoshop skills even bovengehaald want ik had eigenlijk nog geen idee hoe ik mijn posters zou ophangen. Hier heb ik even jullie hulp nodig! Op dit moment heb ik mijn posters zo geschikt, maar wat vinden jullie? Zijn er posters die je anders zou hangen? Let me know!

Win €50 shoptegoed voor PosterStore.nl

Wil jij je interieur ook een upgrade geven met een mooie poster? Dat kan! Want samen met PosterStore.nl mag ik €50 shoptegoed weggeven.

 • Laat een reactie achter waarin je vertelt wat voor fotowand jij zou creëren!
 • Zorg dat je een geldig e-mailadres invult, zodat ik jou kan contacteren als je gewonnen hebt

Wat vind jij van mijn posterkeuze?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

12 Comments

 • Lotte schreef:

  Ik zou niet echt voor een wand kiezen, maar eerder opvulling van een plankje of kast. Ik vind het een heel mooi geheel wanneer hier verschillende posters in kaders van verschillende grootte bij elkaar staan en ook deels overlappen. Dat samen met enkele kamerplanten en een persoonlijke foto lijkt mij héél tof en helemaal mijzelf.

 • Rachel schreef:

  wauw wat een prachtige collage heb je gemaakt zeg, ziet er super uit!

 • Sarah schreef:

  Wauw. Wat goed dat je zo handig bent met photoshop en je je fotowand op die manier kan uittesten voor je je posters echt ophangt. Ik vind het er in ieder geval mooi en rustgevend uitzien. Als ik een fotowand zou mogen creëren dan zou ik reis gerelateerde posters kiezen. Jouw gekozen posters spreken mij dus zeker aan met die bergen enzo. Om bij weg te dromen.

 • Kelly schreef:

  Wat een toffe posters heb je gekozen. Ik vind ze heel mooi zo bij elkaar! 🙂

 • Marian B schreef:

  Dat ziet er mooi uit! Ik hou erg van bloemen. Ik zou een een combi maken met bloemen en ??? misschien dieren/natuur. In ieder doe ik graag mee ?

 • Lisette schreef:

  Wauw! Wat een mooie kleuren bij elkaar. Koel en warm, mooi in balans. Net m’n eerste poster besteld bij posterstore en kwaliteit is echt super. Een fotowand zou helemaal gaaf zijn! Landschappen, bloemen/planten en quotes zou ik gaan mixen.

 • Louise schreef:

  Oh je hebt er echt hele mooie uitgekozen! Ik wil al lang zo’n postermuur, deze blogpost van jou heeft me echt veel inspiratie gegeven om er nu eindelijk eens mee aan de slag te gaan.
  De website zit inderdaad echt super in elkaar, ik heb tussen hun fotomuren echt al veel leuke ideetjes kunnen opdoen. Ik zou gaan voor natuurposters en misschien ook een quote ertussen voor de balans.

  Veel liefs, telkens leuk om jouw blog te lezen Silke!
  Louise

 • Lina schreef:

  Ik zou een want maken met posters van planten ?

 • Charlotte schreef:

  Ik zou een fotowand maken in de kamer van ons eerste kindje, dat we verwachten in september.

 • An-Sofie Bauters schreef:

  Ik hou ervan om via Pinterest inspiratie op te doen om zo de mooiste postermuur te creëren. Het meest hou ik van mindfulness posters. Met dit shoptegoed van 50 euro zou ik zeker mijn interieur een upgrade kunnen geven.

 • Charlotte Dedeine schreef:

  Waauw! Ik vind jou wand echt de max. De kleuren, de combinaties. Het roept een “vakantie-zen-gevoel” op bij mij! ??
  Ik zou posters combineren waar het thema natuur in voorkomt, ben een echte natuurfreak ??‍♀️, en ook het thema dromen, reizen! Ooh ik kan niet wachten om me te laten gaan en om HET perfecte plaatje te creëren zoals ik het voor ogen heb!! ???✨

 • Nina Vranken schreef:

  Wat een leuke winactie! Ik zou een foto wand maken die met planten en bloemen te maken heeft, dat lijkt me echt super leuk!?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.