Nieuw van Paula’s Choice: Clinical Retinol and Bakuchiol Treatment

Helemaal nieuw in het assortiment van Paula’s Choice is de Clinical Retinol and Bakuchiol Treatment. Het is hét product dat gevorderde tekenen van huidveroudering tegengaat. De formule verstevigt de huid en vermindert fijne lijntjes en rimpels. 

Clinical Retinol and Bakuchiol Treatment

Paula’s Choice is onlangs 25 geworden, dus dat moest gevierd worden. En hoe kan dat beter dan met een nieuw product? De Clinical Retinol and Bakuchiol Treatment is een product met retinol, dat rimpels bestrijdt, bakuchiol, dat op zijn beurt de werking van de retinol in het product versterkt, en peptiden die het collageen ondersteunen voor een stevige huid.

Paula’s Choice Clinical Retinol and Bakuchiol Treatment, € 61,00

Clinical Retinol and Bakuchiol Treatment

Ik heb zelf gelukkig nog niet veel last van rimpels of lijntjes, want ik bescherm mijn huid iedere dag tegen de zon, maar ik heb de Clinical Retinol and Bakuchiol Treatment geprobeerd om te zien hoe mijn huid erop zou reageren. De formule voelt aan als een licht serum dat snel intrekt. Aangezien er retinol in het product zit, kan je deze best ’s avonds gebruiken. Het is ook belangrijk dat je het gebruik opbouwt, want retinol kan best heftig zijn voor je huid.

Ik heb het nu een paar weken 3 of 4 keer per week ’s avonds gebruikt en mijn huid reageerde heel goed. Over lijntjes of rimpels kan ik natuurlijk niet zoveel zeggen, maar mijn huid voelt wel strak en stevig aan.

RETINOL (VITAMINE A)
Krachtig antioxidant dat zeer effectief werkt tegen huidveroudering. Het werkt huidherstellend, verzacht fijne lijntjes en rimpels en vermindert zonneschade.

BAKUCHIOL
Natuurlijk ingrediënt met huidherstellend vermogen. Stimuleert de werking van retinol.

PEPTIDEN
Delen van aminozuren (eiwit is hieruit opgebouwd). Sommige hebben kalmerende eigenschappen, terwijl anderen fijne lijntjes verzachten en verlies van stevigheid tegengaan.

Clinical Retinol and Bakuchiol Treatment

Conclusie

Het nieuwste product van Paula’s Choice is er eentje waar je zeker eens een kijkje naar moet nemen als je al wat last hebt van rimpels of fijne lijntjes. Hij bevat een gemiddelde dosis retinol, die versterkt wordt door de bakuchiol in de formule. De Clinical Retinol and Bakuchiol Treatment is fijn in gebruik en trekt snel in. Het werkt efficiënt zonder te hard te zijn voor je huid. Het nadeel is de prijs, want die is aan de hoge kant. Maar naar mijn mening is een goede huidverzorging een investering in jezelf!

Paula’s Choice Clinical Retinol and Bakuchiol Treatment, € 61,00

Gebruik jij al een product met retinol?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.