Outfit: Lila Love

Lila is een kleur die ik gewoon kei-, keiveel zie terugkomen. Hoewel ik zelf eigenlijk niet echt met koele tinten sta, wilde ik het toch ook eens een kans geven. Tegenwoordig word ik namelijk heel blij van pasteltinten. Vandaag dus mijn eerste lila outfit, en hij is meteen volledig lila, haha!

Outfit: Lila Love

Outfit: Lila Love

Outfit: Lila Love

Outfit: Lila Love

Outfit: Lila Love

De kleur is misschien niet heel erg uitgesproken, maar mijn broek en vest zijn allebei licht lila. Ik ben fan van deze look!

Mijn broek en vest zijn allebei van Missguided. Da’s echt een merk waar ik heel soms iets supermooi vind, als ik online zoek. Toen ik deze set zag wilde ik hem meteen dragen. De broek is een relaxed model dat lijkt op een mom-jeans. De vest is heel erg oversized, hoewel ik maat 32 heb genomen. Ik raad dus zeker aan om hem in een maatje kleiner te bestellen. Dan heb je nog altijd een oversized look!

Omdat de lila kleur al genoeg was, combineer ik de look met een simpel wit topje en een paar witte sneakers. Mijn topje is van ASOS Design. Het is een basic die ik supervaak draag als neutraal stuk om te combineren met een specialere outfit. Mijn sneakers zijn van Tommy Hilfiger. Mijn zonnebril, tot slot, is uiteraard mijn favorietje van Ray Ban.

Broek: Missguided // Vest: Missguided // Topje: ASOS Design // Sneakers: Tommy Hilfiger // Zonnebril: Ray Ban

Hou jij ook zo van lila?

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.