Trend: haaraccessoires

Wat is er leuker om je haar op te leuken dan een schattig accessoire? Het is een van de grootste trends van deze zomer, en ik ben helemaal fan. Ik deel vandaag de leukste haaraccessoires en hoe je ze draagt!

Boho Chic

Als ik aan de zomer denk, denk ik aan bruiloften in bohemian stijl. Kant, witte details, dromenvangers, ik word er zo blij van. Deze zomer zullen er waarschijnlijk heel wat minder bruiloften zijn waar je naartoe kan gaan, maar dat betekent niet dat we geen pareltjes en steentjes in onze haren mogen dragen! Combineer deze accessoires met een messy opsteekkapsel (en als je niet weet hoe je je haar opsteekt, kom dan een workshop opstekenvolgen bij Studio Sim!).

Statement diadeem

Diadeem vind ik een superraar woord. Ik vond dat vroeger al, toen diadeems echt heel hip waren, en nu zijn ze dus helemaal terug. En hoe! Tegenwoordig mag een diadeem of haarband stevig opvallen. Een felle kleur, een interessante textuur of zelfs hélemaal bezet met steentjes. Het kan allemaal!

Flower crown

Een bloemenkroon is de ideale manier om je haar te versieren. Je vindt ze in alle verschillende vormen, maten en kleuren. Ga op zoek naar een kroon met zijden bloemen, dat zijn de allermooiste, en pas de kleur aan aan je outfit. Een bloemenkroon is bovendien een gemakkelijk accessoire, want je bindt het gewoon om je haar en je bent klaar!

Draag jij soms haaraccessoires?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

  • nicole schreef:

    Haaraccessoires zijn erg leuk. Zeker als je haar niet zo goed wil zitten, zijn ze handig. Van diademen krijg ik alleen vaak van die pijnlijke deukjes achter de oren.

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.