Outfit: Makes Me Wonder

Wat een heerlijk weer is het! Het lijkt wel alsof de zomer al in het land is, en op zo’n mooie dag draag ik het liefst een losse, stijlvolle jurk. Mijn outfit vandaag is er eentje die ik eigenlijk wel de hele zomer zou kunnen dragen, want mijn jurk is niet alleen supermooi, maar ook comfortabel, en mijn nieuwe sandalen van Wonders stonden al héél lang op mijn wishlist.

Outfit: Makes Me Wonder

Outfit: Makes Me Wonder

Outfit: Makes Me Wonder

Outfit: Makes Me Wonder

Outfit: Makes Me Wonder

Outfit: Makes Me Wonder

Outfit: Makes Me Wonder

Ik vind het heerlijk om losse, flowy jurken te dragen op warme dagen. Deze jurk is er eentje van Object die ik online tegenkwam en waarvan ik meteen wist dat ik hem wilde. Ik bestelde hem en toen ik hem aankreeg was ik al enthousiast. De stof is heerlijk zacht en licht, want hij bevat linnen. Ik hou van dit soort exotische printjes met bladeren. De mouwen zijn wat breder waardoor hij bovenaan heel casual maar flatterend valt. Door het lint op de taille wordt mijn figuur geaccentueerd zonder overdreven te zijn. Deze jurk is een droom voor de zomer!

En dan mijn sandalen. Ik heb al eerder sandalen van Wonders getoond, en telkens opnieuw zitten ze geweldig goed. Na mijn vorige paar, besloot ik dat ik er nog eentje wilde. Deze keer ging ik voor een paar neutrale, beige sandalen, met een hoge hak. Ze zijn best hoog, maar ze voelen helemaal niet zo. Het voelt alsof je op wolkjes loopt!

Mijn horloge is er eentje van Danish Design (die hebben de allermooiste horloges) en mijn zonnebril is mijn standaard exemplaar van Ray Ban.

Jurk: Object // Sandalen: Wonders // Horloge: Danish Design // Zonnebril: Ray Ban

Wat is jouw ideale outfit voor een warme dag?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

11 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.