#IkKoopBelgisch Dag 1: Due Amanti

Na de versoepeling van de coronamaatregelen zijn de kledingwinkels ondertussen alweer even open, en om de Belgische modemerken een duwtje in de rug te geven in een moeilijke periode, wil ik deze week graag een aantal van mijn favoriete merken en looks delen. Vandaag toon ik mijn nieuwe favoriete blouse van Due Amanti.

#IKKOOPBELGISCH Dag 1

#IKKOOPBELGISCH Dag 1

#IKKOOPBELGISCH Dag 1

#IKKOOPBELGISCH Dag 1

#IKKOOPBELGISCH Dag 1

#IKKOOPBELGISCH Dag 1

#IKKOOPBELGISCH Dag 1

Due Amanti is een Belgisch merk waarbij alles draait om de vrouwelijke sprankel. Dat zie je meteen aan hun collecties want hun kleding is vrouwelijk, flowy, romantisch en elegant. Het is een merk dat mij – en vele andere vrouwen – aanspreekt omdat het mij op en top vrouwelijk doet voelen. Dit is wat Due Amanti over zichzelf vertelt:

Bij Due Amanti draait het allemaal om vrouwelijke “sparkle”. Dat geluksmomentje wanneer een kledingstuk je op het lijf geschreven staat. Die fonkel in je ogen, of die van je partner, wanneer je helemaal in het nieuw zit. Belgische, stijlvolle dameskleding van Italiaanse makelij die je simpelweg laat stralen, dat is Due Amanti. Want per slot van rekening: everyone needs a little sparkle in their life!

Die beschrijving voel ik ook echt bij de kleding, en de blouse die ik vandaag vraag is misschien wel mijn favoriete item uit de zomercollectie. Het is een lichte blouse met een roze kleur en roze bloemetjes. Ik hou wel van een stevige dosis roze! Het allermooiste aan de blouse vind ik de plissé mouwen. Die zorgen voor een nog meer elegante look, en ze maken van deze blouse een echt statementstuk.

Ik combineerde de blouse met een simpele skinny jeans, een paar witte sneakers en mijn tasje van Michael Kors.

Blouse: Due Amanti // Jeans: Bershka // Sneakers: Puma // Tas: Michael Kors


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.