#IkKoopBelgisch Dag 2: Scapa

Na de versoepeling van de coronamaatregelen zijn de kledingwinkels ondertussen alweer even open, en om de Belgische modemerken een duwtje in de rug te geven in een moeilijke periode, wil ik deze week graag een aantal van mijn favoriete merken en looks delen. Vandaag een merk dat je waarschijnlijk al kent: Scapa.

#IkKoopBelgisch Dag 2: Scapa

#IkKoopBelgisch Dag 2: Scapa

#IkKoopBelgisch Dag 2: Scapa

#IkKoopBelgisch Dag 2: Scapa

#IkKoopBelgisch Dag 2: Scapa

Dit is een outfit waar ik mij vanaf het eerste moment echt keimooi in voelde. Zowel mijn blouserok als mijn schoenen zijn van ScapaScapa heeft een winkel in Antwerpen waar ik wekelijks voorbijloop, en elke keer opnieuw ben ik gefascineerd door de prachtige etalage. Ik hou van de stijlvolle maar toch relaxte stijl van Scapa. Hun stoffen zijn van prachtige kwaliteit en komaan: dit setje is toch gewoon keimooi?

Ik draag vandaag dus geen jurk, maar een set van een blouse en een rok. Ze komen uit de Scapa Flow collectie. Je kan ze samen dragen om de look van een jurk te creëren, maar je kan de items ook apart dragen en combineren met andere kledingstukken. Midi-rokken heb ik lang niet echt gedragen omdat ik vond dat het er bij mij niet zo mooi uit zag, maar om een of andere reden heeft deze rok mij overtuigd. Ik vind dat mijn benen er veel langer uitzien dan ze eigenlijk zijn. Da’s een mooi pluspunt!

Aan mijn voeten draag ik muiltjes, die zijn deze zomer heel hip. Ik koos voor een paar witte muiltjes met een stevige hak. Ze zitten heel fijn, het is een perfect paar schoenen voor de zomer. Verder zie je mijn zonnebril van Ray Ban, een horloge van Danish Design en mijn tasje van Princely London.

Top: Scapa // Rok: Scapa // Schoenen: Scapa // Zonnebril: Ray Ban // Horloge: Danish Design // Tas: Princely London


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

  • Gretll schreef:

    Heel mooi setje heb je aan, zowel het kleedje als de muiltjes zijn heel mooi ! Ikzelf heb nog nooit iets gekocht van Scapa, maar lijkt me een prettige lijn !

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.