#IkKoopBelgisch Dag 3: Due Amanti (look 2)

Na de versoepeling van de coronamaatregelen zijn de kledingwinkels ondertussen alweer even open, en om de Belgische modemerken een duwtje in de rug te geven in een moeilijke periode, wil ik deze week graag een aantal van mijn favoriete merken en looks delen. Vandaag een tweede look van Due Amanti!

#IkKoopBelgisch Dag 3: Due Amanti (look 2)

#IkKoopBelgisch Dag 3: Due Amanti (look 2)

#IkKoopBelgisch Dag 3: Due Amanti (look 2)

#IkKoopBelgisch Dag 3: Due Amanti (look 2)

#IkKoopBelgisch Dag 3: Due Amanti (look 2)

Jullie waren fan van de vorige blouse van Due Amanti, en ik ook, maar om te bewijzen dat hun collectie heel uiteenlopend is én dat alles zo heerlijk fleurig is, draag ik vandaag nog eens zo’n leuke blouse. Deze is iets minder fleurig, want hij heeft geen bloemenprint maar een pied de poule print. Wat deze blouse zo leuk maakt zijn de kleuren: feloranje in combinatie met felroze op een crèmekleurige achtergrond. Het is gewaagd maar het werkt wel. De top heeft een retro-achtige look en dat vind ik zelf altijd wel schattig. De stof is glad en soepel, wat de vrouwelijke feel van het stuk weer benadrukt.

Ik combineerde deze blouse met een neutrale beige jeans. Deze bestelde ik eens in de sale bij Boohoo maar ondertussen is hij online uitverkocht. Bij een opvallende blouse als deze, is het het gemakkelijkste om een basic broek of rok erbij te dragen, en al helemaal als de kleur ervan mooi matcht met de neutrale kleur van de blouse.

Blouse: Due Amanti // Jeans: Boohoo // Sneakers: Puma


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.