#IkKoopBelgisch Dag 4: Xandres

Na de versoepeling van de coronamaatregelen zijn de kledingwinkels ondertussen alweer even open, en om de Belgische modemerken een duwtje in de rug te geven in een moeilijke periode, wil ik deze week graag een aantal van mijn favoriete merken en looks delen. Vandaag nog een topmerk: Xandres.

#IkKoopBelgisch Dag 4: Xandres

#IkKoopBelgisch Dag 4: Xandres

#IkKoopBelgisch Dag 4: Xandres

#IkKoopBelgisch Dag 4: Xandres

#IkKoopBelgisch Dag 4: Xandres

Xandres is volgens mij een merk dat al wat bekender is. Ik was alleszins al langer fan, want net als bij Scapa ben ik al supervaak voorbij de Xandres etalage gelopen en elke keer blijf ik eventjes staan om te kijken. Ze hebben zoveel moois, en ik was dan ook heel gelukkig dat ik een outfit kon uitkiezen.

Xandres is een merk voor stijlvolle vrouwen. Dat is wat ik van hun kleren vind. Luxueuze stoffen, prachtig afgewerkt en zorgvuldig uitgekozen items. Mijn outfit is best kleurrijk, maar zonder té jong te zijn. Alles wat ik draag – behalve dan mijn riem – is van Xandres.

Ik draag graag warme kleuren, en dé ultieme warme kleur is natuurlijk geel. Eigenlijk heb ik niet veel gele items in mijn kleerkast liggen, hoewel ik wel fan ben van deze vrolijke kleur. Mijn blouse is lekker fel geel, daar word je toch gewoon gelukkig van! Op de website dragen ze de blouse met een knoopje aan de onderkant, zo kan het dus ook.

Streepjes zijn terug! Ik draag een gestreepte broek in beige, met gele, oranje, groene, bruine en blauwe streepjes. Ik was vergeten hoe mooi een gestreepte broek kan zijn. Kijk eens hoe lang mijn benen eruitzien!

Ook mijn sneakers zijn van Xandres. Ik koos voor een paar witte sneakers met gele details en een licht verhoogde zool. Ze zitten heel goed en als je goed kijkt kan je zien dat de gaatjes waar de veters door zitten, bloemetjes zijn. Hoe schattig is dat?

Ik draag een handtas die ook van Xandres is. Het is een beetje een uniek stuk, want je kan hem niet enkel met de band over je schouder dragen, maar je kan hem ook als heuptasje dragen. Ideaal voor de zomer! Het tasje is heel mooi afgewerkt met stiksels in de vorm van het logo van Xandres.

Het laatste item dat ik draag is een simpele bruine riem, omdat de broek nét wat te breed is en ik vond dat het ook iets toevoegde aan de outfit. Voilà.

Blouse: Xandres // Broek: Xandres // Sneakers: Xandres // Handtas: Xandres // Riem: Tommy Hilfiger


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.