#IkKoopBelgisch Dag 5: Due Amanti (Look 3)

Vandaag alweer een derde look van Due Amanti, maar ik ben ze nog altijd niet beu en jullie duidelijk ook niet! Ik heb ontzettend veel lieve berichtjes gekregen over mijn Belgische looks en over Due Amanti. Ik deel dus met veel plezier mijn looks, en het allerleukste is dat dit nog niet eens mijn laatste Due Amanti look is! 

#IkKoopBelgisch Dag 5: Due Amanti (Look 3)

#IkKoopBelgisch Dag 5: Due Amanti (Look 3)

#IkKoopBelgisch Dag 5: Due Amanti (Look 3)

#IkKoopBelgisch Dag 5: Due Amanti (Look 3)

#IkKoopBelgisch Dag 5: Due Amanti (Look 3)

Als deze look je niet kan opfleuren op deze grijze dag, weet ik het ook niet meer! Deze jurk is zo’n fantastisch stuk, en al is het misschien een beetje over the topben ik hélemaal verliefd. De stof is helemaal dezelfde als die van deblouse in mijn eerste outfit deze week. Roze, kleine bloemetjes die doen denken aan kersen en plissé afwerking. Ik voel mij als een prinsesje in deze jurk!

De jurk komt met een lintje dat je om de taille kan doen, en aan de halslijn is een extra laagje stof toegevoegd. Ik word echt superblij van deze look.

Ik koos ervoor om weer voor een paar witte sneakers te gaan. De jurk is op zich al best meisjesachtig en heel opvallend, dus door een paar sportieve schoenen erbij te combineren wordt de outfit meteen een stuk meer draagbaar. Dit is een look die ik perfect kan dragen op een warme lentedag.

Jurk: Due Amanti // Sneakers: Puma // Zonnebril: Polette


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.