#IkKoopBelgisch Dag 6: NXI

Het is alweer de voorlaatste dag van mijn #IkKoopBelgisch week. Vandaag draag ik een outfit van het merk NXI, dat is de prêt-à-porter collectie van Oni Onik. Het is iets helemaal anders maar het is opnieuw een fantastische look. 

#IkKoopBelgisch Dag 6: NXI

#IkKoopBelgisch Dag 6: NXI

#IkKoopBelgisch Dag 6: NXI

#IkKoopBelgisch Dag 6: NXI

#IkKoopBelgisch Dag 6: NXI

#IkKoopBelgisch Dag 6: NXI

#IkKoopBelgisch Dag 6: NXI

Ik vind deze outfit fantastisch. Het is gewaagd maar ontzettend flatterend. Kijk hoe lang mijn benen lijken en hoe smal mijn taille eruitziet. Dit is wat NXI over zichzelf vertelt:

NXI is de jonge en dynamische prêt-à-porter collectie van ONI ONIK met een aparte look, maar vooral betaalbaar. Alle modellen uit de NXI – collectie kunnen onderling gecombineerd worden per kleurthema. De sterkte van NXI ligt er voornamelijk in dat deze collectie zowel kan gedragen worden op feestelijke aangelegenheden als op een gewoon avondje uit met vrienden. “Multiple-use is de boodschap. Elegante jurken, topjes, originele en gestileerde ensembles vervaardigd uit luxematerialen maken van deze collectie een collectie van hoog niveau.

Dat beschrijft ook helemaal hoe ik het merk zie. Neem zeker een kijkje in hun collectie want het is gewoon allemaal keimooi. Hun items doen me een beetje denken aan Alice in Wonderland. Ga maar eens naar hun website, dan weet je meteen wat ik bedoel!

Ik koos voor een fel-, maar écht feloranje topje in combinatie met een lange, wijde broek. Zoals ik al zei is de look best gewaagd: de felle kleur, de stoffen en de snit. Het is een opvallende look. De top is gemaakt van een erg stijve stof, waarvan ik aanvankelijk dacht dat het niet comfortabel zou zijn. Toen ik het topje aantrok merkte ik dat dat best wel meeviel, en dat het zelfs een hele “strakke” look geeft. De kleur van de top is een kleur die ik heel graag draag, ’t is echt mijn kleur.

De broek is ook een statement stuk. Hij bestaat uit twee lagen: onderaan zit een glanzende, satijn(achtige) stof en daarboven een kanten stof, waardoor je een hele interessante textuur krijgt. Het is een van de mooiste broeken die ik ooit heb aangehad!

Ik draag trouwens een paar pumps van Steve Madden, want anders is de broek echt wel een beetje te lang voor mijn korte beentjes. Maar dat vind ik niet erg, want zo lijken mijn benen tenminste wat langer!

Top: NXI // Broek: NXI // Pumps: Steve Madden


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.